Laatste nieuws

Blue Flower

Beste VVV-ers,

Het heeft even op zich laten wachten wat betreft de toernooien, maar Mark en ik ( Stefan ) zijn er klaar voor.

We hebben een lijst opgesteld met toernooien die volgens ons en het jeugdcomité voldoen voor onze jeugdspelers.

Deze lijst zal uitgedeeld gaan worden op trainingen, en er zullen inschrijfformulieren weer in de kantine opgehangen worden. Let ook op dat jij je gewoon via deze site heel gemakkelijk kunt inschrijven!! De site is er natuurlijk niet voor niets, geen moeilijk gedoe dat er iemand niet is, of dat een trainer jouw inschrijving aan mij of Mark door moet geven, maar gewoon even (desnoods bij VVV even achter de pc) naar de VVV-site gaan en onder het kopje toernooien je inschrijven voor de toernooien waar je aan mee wilt doen. Klik HIER!

Er staan al een aantal toernooien nu op de site, er zullen er nog meer bij gaan komen.

Let wel altijd op, toernooien kosten geld, dit geld betaal jij zelf (meestal tussen de € 4,- en de € 8,-) voor een dag vol plezier en gezelligheid en altijd leerzaam!
Niet altijd staat er op de site vermeld welk bedrag het toernooi kost, dit betekent echter niet dat het meteen gratis is, als je het zeker wilt weten zal je het even na moeten vragen, via een mail (kan ook meteen tijdens het inschrijven via ''Extra informatie bij aanmelding'') of gewoon op VVV zelf natuurlijk aan Mark of mij.
Ook moet je erop letten dat je het geld hebt overgemaakt voordat de inschrijvingsdatum is gesloten, wanneer wij geen geld hebben ontvangen voor de sluitingsdatum van de inschrijving kunnen wij jou ook niet opgeven, wij moeten tenslotte tijdens het inschrijven ook meteen het geld overmaken.

Twijfel niet en schrijf je in voor de toernooien! Vraag je vrienden/vriendinnen ook meteen of ze mee kunnen doen, hoe meer spelers hoe meer plezier tenslotte!! 
Bij toernooien is het ook altijd zo dat je spelers van andere verenigingen leert kennen, en ook spelers waar je competitie tegen speelt zal je tegenkomen op toernooien, dit is dus al een bevestiging dat toernooien heel gezellig kunnen zijn, je gaat steeds meer vrienden en vriendinnen maken tenslotte.

Ik hoop dat ik voor nu even genoeg informatie heb gegeven, via de trainingen zal er binnenkort dus nog meer informatie uitgedeeld worden. En als je nog steeds met vragen zit is het altijd mogelijk om even een mail te sturen naar Mark of mij.

Groeten,

Toernooiencommisie V.V.V.

Mark van 't Walderveen 

Stefan van Bijnen

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter