Laatste nieuws

Blue Flower

Hallo!

In de nieuwsbrief schreef ik al iets over de landelijke halve finale van de meerkampen in Zwolle, afgelopen weekend. Ik zag echter opeens, dat ik Nolan vergeten was te vermelden. Nolan speelde weliswaar onder de vlag van Avanti, maar Nolan is ook gewoon lid van VVV.  Daarom nog een keer de nu volledige stand van zaken :-)

Tim - speelde onder de vlag van Steeds Hoger, maar is ook nog VVV lid.
Tim speelde niet slecht, maar hij had het geluk niet aan zijn zijde. Twee vijfgamers die beslissend waren vielen net verkeerd, één daarvan na rand- en netballen in de vijfde game. Erg zuur. Tim is daardoor vierde geworden in zijn poule en daarom niet door naar de finale.

Patrick - Onvermijdelijk verlies van Rajko Gommers, de nummer 1 van de ranglijst, maar slaagde er wel in de als tweede geplaatste Dennis South te verslaan, alsmede alle anderen in zijn poule. Patrick is daarom door naar de finale.

Nina - Speelde een goed toernooi, maar kwam helaas net tekort. Met een vierde plaats is ze niet door, maar Nina heeft als welp nog vele jaren voor de boeg.

Nolan - Was als tweede geplaatst en eindigde als tweede. Nolan is ook door. Wel bijzonder: de als zesde geplaatste speler bleef ongeslagen en ging daarom als eerste door naar de finale!

Al met al geen slecht resultaat voor de VVV-leden!

Remco

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

10:00 - 18:00

Twitter