Laatste nieuws

Blue Flower

 

VVV 1 bezocht op zaterdag 16 maart Huizen 1. Eerder had VVV thuis een zwaarbevochten gelijkspel gehaald, dus VVV stond op scherp om dat resultaat minstens te evenaren.  Het zou echter een teleurstellende middag worden. Zelfs Werff, normaal toch goed voor drie punten, moest een partij afstaan aan Gijs Molenaar, die alleen nog bij VVV een partij had verloren en wel van Werff. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Rick speelde goed maar eindigde toch met lege handen. Tegen André Rebel verloor hij twee games met het minimale verschil van 2 punten, maar het dubbeltje viel toch verkeerd.  Patrick Bruijne haalde tegen André en Frank Bilius niet zijn niveau. Tegen Gijs speelde hij niet onverdienstelijk, maar Gijs speelde te sterk om in gevaar te komen.

Werff en Patrick slaagden er wel in om hun percentage gewonnen dubbels op 100% te houden, maar het team moest toch met een 7-3 Nederlaag huiswaarts. Teleurstellend, maar Huizen was in de sterkste samenstelling opgekomen en in prima vorm. VVV zal hard moeten vechten in deze sterke poule om niet in degradatiegevaar te komen, want de teams liggen zeer dicht bij elkaar.

Op zaterdag 31 maart speelt VVV thuis om 16:30 uur aan de Van Ruysdaelstraat 95. Belangstellenden worden als altijd met open armen ontvangen.

HIER nog wat foto's

Remco

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter