Laatste nieuws

Blue Flower

Afgelopen zaterdag speelde VVV 1 tegen koploper Bit.

De eerste plaats kan dit sterke team bijna niet meer ontgaan, maar VVV wilde graag de nette tweede plaats verder consolideren. De start was teleurstellend voor ons, want Bit pakte de eerste drie singles. Twee daarvan waren bloedstollend spannend. Een deel van het publiek stond op de banken (nou ja, figuurlijk dan...).  Toch tellen uiteindelijk de harde punten.

De dubbel liep uitstekend. Werff en Matthijs speelden een uitstekende partij tegen een van de sterkste dubbels uit deze poule en pakten het eerste punt voor VVV. Beide heren waren blijkbaar goed op dreef, want de volgende twee singles brachten VVV op 3-3.  Rik speelde vervolgens zeer verdienstelijk tegen de kopman van Bit en pakte meteen de eerste game. Helaas leidde dat uiteindelijk niet tot partijwinst.

Werff bracht de stand weer in evenwicht en daarop liet Rick zijn beste partij van het seizoen zien; veel druk op de tegenstander en prachtige techniek. Deze partij was goed voor de 5-4 voorsprong.  Het zou een sensatie zijn geweest als Matthijs van de kopman won (die stond nog op 100%), maar dat zat er niet in.

Toch is een 5-5 uitslag zeer verdienstelijk, Bit had tot nu toe alles met minstens 7-3 gewonnen.

Volgende week speelt VVV uit tegen Hotak.

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter