Laatste nieuws

Blue Flower

Hallo iedereen!

VVV 1 bezocht zaterdag 3 november Hotak 1 in Hoogerheide. Hotak staat op de derde plaats direct onder VVV met een verschil van 9 punten. Hotak speelde zonder Jacco Schoone, die geblesseerd was. Daarmee werd een forse overwinning mogelijk, want VVV had thuis al met 7-3 gewonnen.

De start was sterk, want VVV verloor in de eerste drie singles en de dubbel geen enkele game. Hotak deed daarna iets terug, want Werff verloor de eerste game van zijn volgende single en Rick moest zelfs een 3-0 nederlaag incasseren tegen Peter van Oevelen.

De volgende twee partijen gingen naar Matthijs en Werff van VVV en Werff won ook zijn derde single met overmacht. Jammer genoeg ging er nog een partij verloren, maar Matthijs rondde af met een weergaloze tafeltennisdemonstratie. 2-8 voor VVV, dat hiermee een puntje inloopt op de koploper. Dat zal niet genoeg zijn voor het kampioenschap,  maar het team stevent af op een solide tweede plaats.
 
Enkele plaatjes HIER
 
Volgende week speelt het team in Papendrecht tegen.... Papemdrecht 1, dat op dit moment op de een na laatste plaats staat.
 
Remco
 

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter