Laatste nieuws

Blue Flower

Hallo allemaal,

Vandaag hebben 4 jeugdleden het C/D ranglijsttoernooi in Berkel Rodenrijs gespeeld. Eerlijk gezegd heeft VVV de laatste tijd niet zoveel laten zien op jeugdtoernooien (behoudens enkele A-spelers), maar vandaag lieten 4 VVV-ers zien dat de nieuwe trainingsopzet werkt en dat ze echt uit het goede hout gesneden zijn.

Voor alle vier hadden we een coach kunnen regelen. Wouter coachte Mark (Coelman), Robin coachte Job (Verhoeven), Ymke coachte Tim (Bosman) en Patrick coachte Dennis (Schouten).

Dennis, de jongste van het gezelschap (welpen) presteerde in zijn eerste toernooi prima, want door goed spel in de poule haalde hij het hoofdtoernooi. Jammer genoeg eindigde het avontuur in de eerste ronde, maar het behalen van de hoofdronde is een knappe prestatie en we gaan nog mooie dingen zien van Dennis.

Job speelde in de pupillen D. Hij wist het hoofdtoernooi niet te halen, maar kwam daarna goed op gang. Ht was wel spijtig dat Job in de tweede ronde tegen de uiteindelijke winnaar moest. Dat was een niet te nemen horde. Toch goed gespeeld!

Tim speelt in kadetten D en dat is toch al een pittig niveau. Tim bereikte de hoofdronde en stoomde zowaar door tot in de halve finale! Daar moest hij helaas buigen voor zijn tegenstander, maar dit resultaat levert een behoorlijk aantal punten op voor de ranglijst.

 

Ook Mark liet zien dat VVV niet alleen gezelligheid is. Mark deed wat toch niemand eigenlijk had kunnen verwachten. In de poule van pupillen C wist hij het hoofdoernooi te bereiken en in dat hoofdtoernooi won hij zijn eerst ronde. En daarna nog een ronde... en nog een... En toen stond Mark zomaar in de finale! Op zich al een geweldige prestatie, maar nog was het niet genoeg. Pas na het winnen van de finale pakte Mark zijn batje in. Om de eerste prijs in ontvangst te nemen. Bovendien is dit resultaat goed voor een landelijke B licentie. Feest voor Mark en ook een opsteker voor VVV dat zich hiermee weer in de kijker speelt bij de regionale jeugd.

We kunnen niet wachten tot het volgende toernooi.

Remco

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter