Laatste nieuws

Blue Flower

Heren 1 speelde zaterdag 16 maart tegen Never Despair, dat de laatste plaats in de poule bezet. De verschillen in de poule zijn echter klein en Never Despair bleek verrassend sterk. Diverse partijen liepen over 5 games en er waren flink wat uitslagen met slechts twee punten verschil. Toch lijkt VVV 1 wel voldoende niveau in huis te hebben om structureel in de tweede divisie te spelen.
 
Matthijs kwam ongeslagen door de wedstrijd en bracht zo drie punten binnen. Patrick won een partij overtuigend en zat er bij een tweede dichtbij. Hij komt langzamerhand weer op goed niveau.
Werff liet deze keer onverwacht een puntje liggen, maar de dubbel is bij heren 1 een vaste waarde.
 
Zo sloot het team af met een nette 7-3. Daarmee staat VVV netjes tweede na de eerste helft van de competitie. De verschillen blijven echter zeer klein, want de eerste vijf plaatsen staan maximaal 7 punten uit elkaar. Het team zal dus alles op alles moeten zetten om bij die vijfde plaats weg te blijven.
 
Volgende week speelt VVV tegen ONI, dat op de vijfde plaats staat. We proberen publiek mee te krijgen om het team naar een overwinning te klappen. Wie gaat er mee? Het is op zaterdag 23 maart, 15:00 uur. Adres: Suikerbergseweg 10, Wijchen.
 
Remco

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter