Laatste nieuws

Blue Flower

Hallo allemaal,

[ Even alle inderhaast gemaakte typefouten eruit :-) ]

Ik was vanavond met Margot op bezoek in Bleiswijk, waar de mannen van VVV 2 tegen Combat hun laatste competitiewedstrijd speelden voor het kampioenschap.  VVV had vorige week een klapper gemaakt tegen DHC, dat op dat moment met 1 punt meer koploper was. De overwinning van 9-1 maakte, dat VVV alles in eigen hand had.

Het team stelde niet teleur. De opstelling was deze avond: Rob 'd Ancona, Richard de Bruijckère en Tim Nijdam. Julien Laroque en Frans Smit speelden deze week niet.

VVV liet geen twijfel bestaan over hun intenties. Het team had slechts drie punten nodig om zeker te zijn van de eerste plaats. De eerste drie partijen werden meteen gewonnen, dus nog voor de dubbel was het kampioenschap binnen en daarmee een plaats in de hoofdklasse. Peter had een fles Rose meegenomen voor de eventuele viering en Combat deed sportief mee. Het werd een zeer relaxte avond.
De einduitslag paste bij het behalen van het kampioenschap, want VVV won uiteindelijk met 8-2.

Hieronder een plaatje van de overwinnaars. Helaas staan Frans en Julien er niet op, maar beide heren hebben uiteraard ook bijgedragen aan het succes.

Komend seizoen komt VVV dus uit met twee landelijke teams (heren 2e divisie, dames 3e divisie en een hoofdklasse-team).  Het gaat echt de goede kant op!

De uitslagen onderaan de pagina zijn onjuist, want de competitiemodule is helaas in slaap gevallen voor het eind van de competitie.

Remco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter