Laatste nieuws

Blue Flower

Hallo allemaal,

Gisteren (8 juni) hadden we met ca 35 mensen ons vrijwilligersetentje. Het was weer een heel gezellig samenzijn. Het mooie weer maakte, dat we lang buiten konden zitten, genietend van een Pro Secco'tje, een biertje of natuurlijk een glas limonade. Ans had weer een prachtig maal samengesteld, dit keer in de vorm van een buffet met daarbij broodjes warme beenham, broodjes sate, gevulde eieren, salades, franse kazen, patés, enz. Carla deed de bar, Ronald de keuken en Lida serveerde borrelhapjes.

Muziekje erbij, lekker babbelen over van alles en daar heb je het recept voor een heerlijk ontspannen avondje.   Ter afsluiting draaiden Sabine en Carla nog een rondje Bingo, waarna iedereen geleidelijk weer naar huis ging.

Meld je ook aan voor activiteiten: af en toe achter de bar staan, helpen met PR-werk, notuleren van bestuursvergaderingen, reparaties doen,  timmeren van een ideeëmbus, noem maar op!  En je wordt ook uitgenodigd.

Check ook de foto's die Jan Weimar maakte HIER.  Onderaan kun je je bij Bart aanmelden als je ook ingezet kan worden: voor een bestuursfunctie, of incidenteel, we zijn overal blij mee :-)

Remco

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

10:00 - 18:00

Twitter