Laatste nieuws

Blue Flower

Op zaterdag 14 december was het weer druk bij VVV, want niemand wilde het jaarlijkse Erwtensoeptoernooi missen. 

We hadden 30 teams dus de zaal was lekker vol, zeker omdat er ook behoorlijk veel ouders waren komen kijken. Mark en Cor hadden de organisatie op zich genomen en met zulke ervaren organisators verwacht je toch dat alles goed loopt. En die verwachting was terecht, want alles liep volkomen gladjes. Geen tijdnood, geen lege tafels, leuke partijen en overal een prima sfeer.

Een van de belangrijkste zaken: de soep. Hoe was de soep?  De soep was weer prima!  Dick van Grafhorst had de erwtensoep gemaakt, evenals vorig jaar en er viel niets meer aan te verbeteren: lekker dik, grote stukken worst en prima van smaak.  Dankjewel Dick!

De bar werd bemand (m/v) door de moeders van Rosa en Julian, door Rob en Harry en door de vader van ...?  Dankjulliewel voor je hulp!

Aan het eind hadden we een prijzencircus, want we hadden de resultaten van de grote clubactie (zie ander bericht), huldiging van de kampioensteams van de competitie en natuurlijk de prijsuitreiking van het toernooi.  Hier zijn de uitslagen. Het toernooi was ingedeeld in de klassen A, B en C.

klasse C
1: Milo de Boer en Noah Gulij
2e: Christa Lübke en Julian Hofland

klasse B
1e: Rosa van Vliet en Matthijs van der Heiden
2e: Job Verhoeven en Dimitri Eerhard

klasse A
1e: Wessel van 't Walderveen en Jaap Dekkers

2e: Patrick en Remco Bruijne

Als je nog even wilt nagenieten, HIER staan de foto's

Tot volgend jaar!
Remco

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter