Laatste nieuws

Blue Flower

Hallo allemaal,

Vlak voor het einde van het weekend nog even een kort veslag van de wederwaardigheden van onze senioren topteams.

VVV heren 1 speelde afgelopen weekend in Venray tegen Red Stars 1. Dit is een zeer ervaren team dat vaak eerste divisie speelt, maar dat zich af en toe door degradatie in de tweede divisie laat zien.  Het team is daarom in de poule van VVV nadrukkelijk de promotiekandidaat. De omstandigheden waren lastig, want de zachte vloer had een sterke invloed op het gedrag van de bal en dat vergde de nodige aanpassing van VVV.
Daarnaast had het team een noppenspeler die zeer knap varieerde, wat natuurlijk het spel van onze mannen stoorde.

Het is aan de geweldige vorm van Werff te danken dat VVV met een gelijkspel weg kwam. Met drie gewonnen partijen haalde hij opnieuw de maximale score. De zeer spannende dubbel werd door VVV met 11-9 in de vijfde game gewonnen en Matthijs wist de laatste partij te pakken, zelfs na twee teleurstellingen van de eerste singles. Patrick kwam dit wekend net te kort, maar heeft in de thuiswedstrijd zeker kansen, dus een overwinning is bij de return zeker niet uit te sluiten.

Dames 1 won in Nijmegen (ik moet het met de uitslagen doen, dus weinig details..). Femke was opnieuw zeer goed: drie gewonnen (en staat gewoon op 83%!) . Ymke haalde twee punten binnen en Ansscoorde eveneens een punt. Met de gewonnen dubbel kwam het team tot een mooie 7-3.

Ook heren 2 deed het prima, dit weekend: De sprint werd thuis met 8-2 teruggezet. Rob weet alle drie zijn singles te winnen. Lekker zo'n stabiele waarde in je team :-). Tim en Rick pakten elk twee singles en ook de dubbel werd door onze mannen binnengehaald. VVV 2 staat nipt bovenaan en iedereen hoopt dat het team zo goed blijft presteren. Zou VVV na deze competitie DRIE landelijek teams hebben? Het moet niet gekker worden...


Op 15 februari om 15:30 spelen de landelijke teams thuis. Kijkers zijn van harte welkom: www.ttv-vvv.nl

Remco

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter