Laatste nieuws

Blue Flower

Helaas was ik dit weekend niet in staat te gaan kijken bij VVV 1 dat Phoenix 1 in de promotieklasse ontving.  Het team staat stevig bovenaan maar moest het zonder Wessel stellen. Maxime (van team 3, derde klasse) was gevraagd in te vallen.  Op basis van deze gegevens zou je verwachten dat VVV minstens een puntje of drie zou gaan afgeven.

Niets bleek minder waar. VVV 1 knalde gewoon op de oude voet verder met een ruime overwinning van 9-1. Tim en Mark (C.) wonnen beiden 3 partijen en de dubbel. En Maxime droeg aan die overwinning bij door brutaalweg twee partijen te pakken. Grote klasse!  Met deze stap kan het team de promotie naar landelijk C eigenlijk niet meer missen en is VVV ook bij de jeugd straks na vele jaren terug op landelijk niveau.

VVV 2 jeugd ging trouwens ook flink los, want die bezorgden DHC uit ook buikpijn door met 9-1 thuis te komen.  Ook team 2 staat in de (2e-klasse) poule aan kop.

Dat was een mooi begin van de zaterdag, want heren 1 zou later op de dag ook een uitstekende wedstrijd neerzetten. Zie het aparte bericht over de middag.

Remco

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter