Laatste nieuws

Blue Flower

Hallo allemaal,

 

VVV gaat natuurlijk niet stilzitten tijdens de kerstvakantie en ook de zondagen worden niet stil en saai. Eerst hebben we vlak voor kerst al het KinderTafelTennisFeest / Tablestars The Battle. Maar we hebben ook nog: ...

  1. 22 december 12:00-16:00 uur Handicaptoernooi
    Denk jij dat je goed kan tafeltennissen? Dat denken wij dus ook en daarom gaan we het voor jullie wat moeilijker maken! Gekke tafels, rare batjes, eivormige balletjes en nog meer verrassingen staan jullie te wachten op zondag 22 december bij het handicaptoernooi.
    Schrijf je in en kom 22 december je skills testen. Het toernooi start om 12.00 en duurt tot 16.00 uur, deelname is gratis en je familie mag zich ook inschrijven. Tot dan!

  2. 29 december 12:00-16:00 zaalvoetbaltoernooi
    Hebben wij stiekem een Messi op VVV? Of weet jij zo'n sterk team samen te stellen dat onverslaanbaar is? Laat het zien op het VVV-voetbaltoernooi dat gehouden wordt in onze eigen zaal.
    Op zondag 29 december begint dit toernooi om 12.00 en het zal duren tot 16.00 uur. We spelen in teams van 5 personen en maximaal 2 senioren per team. Inschrijving is alleen voor VVV'ers en deelname is gratis.
    Mocht je geen team kunnen samenstellen, dan kan je je gewoon inschrijven en delen we jou in bij een team. 

 

Het lijkt mij dat je niet om deze data heen kunt!  Snel inschrijven in de kantine!  Maar naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mag ook.

Paul en Wouter

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter