Laatste nieuws

Blue Flower

Vooraf was zeker dat deze halve finale van de B-Meerkampen op zondag 27 september bij Scylla geen gemakkelijke opgave zou worden. Met tegenstanders als Erik Agamyan (eredivisie), Joey Boekkooi (hoog percentage 1e divisie) of een taaie verdediger als Arnoud Meijer zou Werff zijn handen vol hebben. Maar aangemoedigd door o.a. Esther en Elin en gecoacht door Nolan veegde Werff de vloer aan met allen.

Alleen Sjoerd Vaders kon Werff een punt afsnoepen. Nu traint Sjoerd af en toe mee bij VVV en komt het wel eens voor dat hij de hele VVV trainingsgroep moet trakteren op stroopwafels aangezien hij nogal eens later binnen valt ....vermoedelijk dient hij de volgende keer wat extra pakken mee te nemen om het goed te maken!

Maar niettemin, met 6 winstpartijen en slechts 1 verliespartij werd Werff ontzettend knap eerste in zijn poule! Op 25 oktober is de finale. Op dit moment is het nog onduidelijk waar deze zal worden gespeeld maar noteer de datum alvast in de agenda want Werff kan zeker wat support gebruiken.

Elin zorgde voor de morele support





Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

10:00 - 18:00

Twitter