Laatste nieuws

Blue Flower

Op zondag 20 december speelt ons 1e Herenteam de NTTB Bekerfinale in Den Bosch tegen de topteams van Vriendenschaar (2e divisie), Scyendam (1e divisie) en Klimaatgroep Stars (volgend jaar eredivisie). Daarnaast wordt op dezelfde middag ook nog de eredivisiecup gespeeld met de topteams uit de eredivisie. Dubbel kijkplezier dus! Het programma ziet er die dag als volgt uit.

10.30 uur          halve finales NTTB Beker
12.30 uur          halve finales dames en heren Eredivisiecup
14.30 uur          finales dames en heren NTTB Beker
16.30 uur          finales dames en heren Eredivisiecup


Na de fantastische laatste competitiewedstrijd van Heren1 willen we ook hier graag een nieuw feestje van maken en zoveel mogelijk supporters meenemen. Dankzij geweldige inspanningen van Cor van 't Walderveen en sponsoring van Van Heugten Tours is er daarom een heuse touringbus met chauffeur geregeld en kan iedereen voor een vriendenprijs mee.

De bus vertrekt om 8.00 uur bij VVV. Er zijn 50 plekken en er zijn al een kleine 30 inschrijvingen dus meld je snel aan via een email naar Cor (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)!! Kosten tussen de 6,50 en 11 euro pp afhankelijk van het aantal inschrijvingen. 

Verwachte terugreis tussen 17.30 en 18.00 uur. Om de dag gezellig samen af te sluiten heeft Cor voor de liefhebbers ook nog een pingpong menu (kip en friet) geregeld bij de Fox. Kosten 11 euro pp. Als we terug zijn in de regio stopt de bus eerst op de Parkweg. Mensen die niet meer bij VVV hoeven te zijn en meegaan naar de Fox kunnen daar al uitstappen. De bus gaat dan door naar VVV om de rest af te zetten na een fantastische dag. 

Hopelijk tot zondag allemaal!

Cor van 't Walderveen



      

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter