Laatste nieuws

Blue Flower

In de komende maanden gaan de nieuwe trainersopleidingen van de NTTB van start. Goed opgeleid kader is belangrijk voor een sterke vereniging en dus ook voor VVV. Daarom dat we jullie op de mogelijkheden willen wijzen. 

Tafeltennisbegeleider 1 
Voor de begeleiding van jeugdteams is de inzet van ouders, oudere jeugdspelers en andere vrijwilligers heel belangrijk. De NTTB biedt een korte opleiding om hierbij te helpen.Tijdens deze opleiding van twee workshopavonden leer je meer over de tafeltennissport en over het begeleiden van jeugdteams. Ideaal voor ouders, oudere junioren en andere vrijwilligers die (een) jeugd(team) begeleiden bij toernooien of competitiewedstrijden, die nog weinig ervaring hebben met begeleiden in het tafeltennis. Zaken als ‘Hoe benader je een speler die net verloren heeft?’ of ‘Wat doe jij als begeleider en wat doet de aanvoerder?’ Een leerzame, maar vooral leuke korte opleiding van twee workshopavonden en een klein beetje ´huiswerk´. Meer informatie

Tafeltennistrainer 2 & 3 Link naar overzicht opleidingslocaties
Dit najaar starten er weer TT2 (Tafeltennistrainer-2) opleidingen in Rotterdam, Utrecht en Weert. Ook staat er een TT3-opleiding in Den Bosch gepland. 

Teruggaveregeling afd. West
Afdeling West stimuleert potentiele kandidaten om een opleiding van de NTTB te volgen. Deelnemers die een NTTB opleiding volgen krijgen 50% van de eigen bijdrage vergoedt, dit geldt overigens alleen wanneer een deelnemer slaagt voor de opleiding.


Heb je interesse in de workshop tafeltennisbegeleider of cursus tafeltennistrainer?
Neem dan contact op met Ymke Thomas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.



Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter