Laatste nieuws

Blue Flower

Onder leiding van Corrie Gulij en Sandy Zee is in 2016, met hulp van Femke Bulthuis, Tim Bosman, Max Timmers, Noah Gulij, Luna Schlameisen en Maxime Hensing een geslaagd alternatief zomerkamp georganiseerd. Alternatief zomerkamp omdat de activiteiten in of rond de lokatie van VVV plaatsvonden. De vrijwilligers regelden voor elke dag een ander programma, waarbij ieder jeugdlid de mogelijkheid had per dag in te schrijven. Er werd door vele kinderen gebruik van gemaakt en met enthousiasme en plezier deelgenomen aan dit geweldig alternatief tafeltennisjeugdkamp. Direct aan het begin van de zomervakantie op maandag en dinsdagochtend werd onder leiding van respectievelijk Werff Thomas en Rick Bierhuis in de zaal getraind. De  middagen werden gebruikt voor andere leuke activiteiten (speurtocht, oud-Hollandse spelen) in de omgeving. Woensdag ging een grote groep naar Drievliet (zie foto) en op donderdag werd het kamp afgesloten met een tafeltennishandicaptoernooi, gevolgd door een filmavond. Hierna mocht zelfs een aantal leden in de kantine van de Batstee blijven slapen: een slaapfeest. 

Hoe succesvol het kamp van vorig jaar ook is: er zijn nu nog geen vrijwilligers die aan een vervolg denken en de organisatie oppakken. 

Een kampcommissie zou een alternatief programma kunnen opzetten om de jeugd net als vorig jaar het kampgevoel te laten ervaren. Dit „ kamp” zou een aantal dagen kunnen worden georganiseerd op en rond VVV. De vorige jaren was het direct aan het begin van de zomervakantie; dit jaar zou dat medio juli zijn.Deze alternatieve VVV kampdagen dragen bijzonder bij aan de sfeer en de saamhorigheid binnen de vereniging. Wie wil mee organiseren? In elk geval zal Rick Bierhuis van de partij zijn en trainingen verzorgen.



Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter