Laatste nieuws

Blue Flower

Michel de Boer heeft het eerste VVV Top 12 invitatietoernooi gewonnen door in een zeer spannende finale de Duitser Marlon Spiess te verslaan.
Zie voor een mooi verslag het Voorburgs Nieuwsblad, of het zeer uitgebreide verslag en de filmpjes en foto's op de VVV facebookpagina.

---------


Tafeltennisliefhebbers opgelet!

Zondag 13 augustus vanaf 10:30 uur wordt in het clubgebouw ‘De Batstee’ aan de Van Ruysdaellaan 95 in Leidschendam het VVV Top-12 invitatietoernooi gehouden. VVV's team 1 zal in actie komen en daarnaast zijn 8 spelers van 1e-divisieniveau of hoger uitgenodigd. Zo hebben al bekende namen zoals Stephan Tromer (eredivisie) en Arnoud Meijer (top 1e divisie) toegezegd om mee te doen. Daarnaast hebben we als special guest een Duitse topspeler (top-80 Duitsland) weten te strikken.
Kom allemaal kijken, want het belooft een gezellige dag te worden, met tafeltennis van hoog niveau, een finale best of 7 en lekkere maaltijden!

Deel dit bericht en laten we er een superdag van maken. :-)

ATTENTIE: Als je mee wilt eten: aanmelding voor de maaltijd (bami, zoetzuur, kip cashew en honey chicken met brocolli en walnoten) is noodzakelijk. Paul Dekkers zal deze maaltijd verzorgen voor €10,- per persoon. Meld je aan door onder dit bericht te reageren of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

10:00 - 18:00

Twitter