Laatste nieuws

Blue Flower

De nieuwe VVV nieuwsbrief is zojuist naar de leden gemaild. Daarin aandacht voor de start van de competitie en trainingen maar ook een dringende reminder voor mensen die de contributie nog niet hebben betaald. Niks ontvangen? Een mogelijkheid is dan dat je emailadres niet in ons nieuwsbrief data bestand staat. Stuur dan even een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een andere mogelijkheid is dat de nieuwsbrief in je spam box terecht is gekomen. Zo komt hij in gmail bijvoorbeeld in je reclame folder binnen. Dit kun je in de toekomst vermijden door de volgende stappen te nemen:
 
Stap 1: Open je Gmail account en ga naar de tab Reclame
Stap 2: Klik met je linker muisknop op de betreffende e-mail en houd de knop ingedrukt. Sleep de e-mail naar de tab Primair en laat dan de knop los.
Stap 3: Aan de bovenkant verschijnt een pop-up dat de betreffende e-mail is verplaatst naar tab Primair. En de vraag of deze actie ook uitgevoerd moet worden voor toekomstige e-mails van deze afzender. Kies ja!
 
Op deze manier mis je nooit meer nieuwsbrieven van VVV.

Niks ontvangen en toch de nieuwsbrief bekijken? Volg deze link

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter