Op 10 mei waren bij VVV de clubkampioenschappen voor de senioren. Er deden ook wat jeugdleden mee én trainingsmaatje Milo was van de partij. Ondanks de lage opkomst werd het, onder leiding van Mark, een erg leuke dag met hele mooie en zeer spannende partijen in de A, B en C klasse. De halve finales in de A poule gingen tussen Barry en Frans en Milo en Patrick. Allebei die partijen werden in vijf games beslist. Uiteindelijk stonden Milo en Frans in de finale en waar Milo vanmorgen in de poulefase nog van Frans verloor ging hij er nu met een 3-0 overwinning vandoor. In de B klasse won Benito van Mark Coelman en in de C klasse was het Harry die van Heleen won. Alle prijswinnaars van harte!

Hieronder een fotoimpressie.

juni

ittfworld Here's your chance to ask Hong Kong's up & coming star Minnie Soo ANYTHING!! Send in your questions in the comments section below & our host @adambobrow will ask them for you! pic.twitter.com/KuBREdHwFL
01:24AM May 25