Laatste nieuws

Blue Flower

Na 5 competitieweken zijn we alweer halverwege het seizoen.

Kijkend naar de standen en de persoonlijke resultaten moeten we constateren dat het met de sommige van onze teams niet (zo) goed gaat.

Het 1e team met Tristan H, Tristan vd K, Evi en Wouter doet het in de promotieklasse minder goed dan verwacht: zij staan slechts 5e, maar gezien de geringe achterstand op de nummers 3 en 4 is een hogere klassering zeker niet uitgesloten.

Wouter staat met een percentage van 56 net als vorig jaar aan kop, Evi en Tristan H zitten daar niet ver achter met 50 resp. 42 %. Tristan vd K die dit seizoen debuteert in deze klasse moet duidelijk nog wennen aan het hogere spelniveau. Maar we hopen samen met hem dat hij zich aan het goede spel van zijn tegenstanders kan optrekken. Gezien zijn snelle opmars in tafeltennisland lijkt de kans erg groot dat dat gaat lukken !

Team 2 met Dominique, Jonathan, Mathijs, Reuben en Sam staat in de 1e klasse helaas op de laatste plaats.

Dominique (67%) en Jonathan (58 %) laten zoals verwacht zien dat zij in deze klasse op hun plaats zijn. Mathijs won deze week zijn eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. Het was leuk om daarbij aanwezig te zijn ! Reuben wacht nog op winst en Sam heeft nog niet gespeeld. Eens kijken of een plaatsje hoger in de poule erin zit.

In team 3 hebben wij een debutant, nl. Roman. Die hebben we meteen voor de leeuwen gegooid en samen met zijn vriend Reza, Sidney en Arad in de 4e klasse gezet. Zij zitten duidelijk in een sterke poule want zij staan nu slechts op plaats 5. Dat moet beter kunnen. En dat gaat ook gebeuren, wacht maar af !

Reza heeft zich na een paar seizoenen afwezigheid meteen ontpopt als de leading man van dit team met 60% ! Sidney en Roman kunnen beter. Eervolle vermelding voor invaller Lucas: die won al zijn 3 partijen.

Tja, VVV 4 met Bink, Lucas, Mees en Rick, ook in de 4e klasse. Zij presteren zeer behoorlijk en staan 2e in hun poule: grote klasse ! Is een eerste plaats haalbaar ?! Zij staan maar 3 punten achter op nummer 1 dus ……

Bink verliest bijna geen wedstrijd en staat op 83, Rick 67, Lucas 50 en Mees 44 %.

En dan team 5 waar gezelligheid het belangrijkste is. Vorig seizoen trotse kampioenen bij de pupillen, en nu keurig op een 2e plaats in de 5e klasse ! Koen staat zoals we van hem gewend zijn op 100 %, Mirko is erg vooruit gegaan en haalt 78 %, Renzo, Damian zitten net boven de 40 %. Björn, onze jongste competitiespeler, is enthousiast, haalt al een behoorlijk niveau en wint regelmatig bijna. Hopelijk gaat hij in de 2e helft wel wedstrijden winnen.

Ondanks de soms wat tegenvallende resultaten zien we nog steeds veel inzet en plezier. Wie weet betaalt zich dat in de 2e helft uit door stijging in de rankings.

Ook voor de 2e helft van het seizoen: zet ‘m op en steun elkaar om het maximale eruit te halen !

Maurizio Bruschi en Marjolein Wolthoorn

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

mei
4

11:00 - 19:00

mei
11

10:00 - 21:00

juli
6

10:30 - 22:00

Twitter

tafeltennis
tafeltennis Britt Eerland speelt morgen om 12:00 #ittfworlds2019 #TeamNL pic.twitter.com/4UBxS2V3yb
08:08PM Apr 23
tafeltennis
tafeltennis Li Jie haalt het niet tegen de Hongaarse. Britt Eerland wel! Lees hier het verslag van de avond: tafeltennis.nl/teamnl/dames-enkel-laatste-64/ #TeamNL #ITTFWorlds2019 pic.twitter.com/IUW6QQlLmk
05:42PM Apr 23
tafeltennis
tafeltennis Ben jij een medewerker die van afwisselend werk houdt? Wil jij een tastbare bijdrage leveren aan de uitvoering van onze sport? We zoeken een Afdelingsondersteuner ZuidWest v/m (0,2 fte), #tafeltennis www.nttb.nl/nieuws/vacature-afdelingsondersteuner-zuidwest pic.twitter.com/u6CGWPB7bN
05:19PM Apr 23
tafeltennis
tafeltennis Britt Eerland wint van Noskova en is door naar de laatste 32! #TeamNL #ITTFWorlds2019 pic.twitter.com/ajj604ocKi
05:07PM Apr 23
tafeltennis
tafeltennis Kim Song I is duidelijk een maatje te groot voor onze Kim Vermaas. Maar een prima toernooi voor de Leidse. De doelstelling om een ronde verder te komen dan het vorige WK is behaald! Kijk nog eens wat ze er vooraf over vertelde: youtu.be/RLlCGUqm68k @TeamNLtweets pic.twitter.com/0wd8D8HwHV
04:55PM Apr 23