Aanstaande zaterdagmiddag 16:00 speelt het eerste herenteam van VVV tegen directe concurrent Smash (M) 1 voor handhaving (Smash staat met nog 2 wedstrijden te spelen 1 punt voor). Heren 1 kan jullie steun dus meer dan ooit goed gebruiken! Werff zal deze wedstrijd weer in de basis verschijnen voor zijn laatste wedstrijd in VVV 1. Na afloop is er weer lekkere soep en een maaltijd door de toppers uit de keuken. Komt dus allen om VVV 1 aan te moedigen en Werff het feestelijke afscheid te geven dat hij verdient na de vele jaren in team 1 te hebben gespeeld en op allerlei andere fronten voor de club actief te zijn geweest!

ittfworld The "Thrill from Brazil" @HugoCalderano like you've never seen him before! Film coming pic.twitter.com/xFeDnCUs34
08:00PM Nov 11
ittfworld Draw CONFIRMED for this week's #ITTFWorldTour #2019AustrianOpen in Linz! Who will win medals Send your predictions! pic.twitter.com/tpS8FSiNS5
04:56PM Nov 11