Aanstaande zaterdagmiddag 16:00 speelt het eerste herenteam van VVV tegen directe concurrent Smash (M) 1 voor handhaving (Smash staat met nog 2 wedstrijden te spelen 1 punt voor). Heren 1 kan jullie steun dus meer dan ooit goed gebruiken! Werff zal deze wedstrijd weer in de basis verschijnen voor zijn laatste wedstrijd in VVV 1. Na afloop is er weer lekkere soep en een maaltijd door de toppers uit de keuken. Komt dus allen om VVV 1 aan te moedigen en Werff het feestelijke afscheid te geven dat hij verdient na de vele jaren in team 1 te hebben gespeeld en op allerlei andere fronten voor de club actief te zijn geweest!

ittfworld Here is whatHan Ying said after an EMOTIONAL victory overMiu Hirano 4-3 in the quarter-final! #ITTFWorldTour #2020HungarianOpen pic.twitter.com/WRJqnkNwBJ
12:23PM Feb 22
tafeltennis WIE SLAAT WIE VAN TAFEL? | BATTLE TAFELTENNIS | ZAPPSPORT youtu.be/aKd2wpYLlUc @zappsportnl
11:56AM Feb 22