VVV is jouw beste keuze in deze regio als je een tafeltennisvereniging zoekt waar enthousiasme voor de sport hand in hand gaat met plezier, gezelligheid en vriendschap. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, man of vrouw, al heel goed of nog beginnend... bij VVV ben je van harte welkom.

VVV timmert hard aan de weg en heeft een unieke trainingsopzet voor jeugd, al vanaf 5 jaar. Trouwens, we hebben ook leden van 80+ want tafeltennis is voor elke leeftijd. Bij VVV kun je spelen op ieder gewenst niveau; van af en toe een balletje slaan tot veelvuldig trainen en competitie en toernooien spelen.  Kom gerust eens langs (zie het Training rooster voor de openingstijden) om te proberen, de sfeer te proeven of een proeftraining mee te doen. Je kunt 3x gratis mee doen. Wij hebben batjes, tafels, ballen en een drankje, dus je hoeft alleen sportkleding en - schoenen mee te nemen.
De sportstrippenkaart van de Gemeente Leidschendam-Voorburg biedt ook de mogelijkheid om een proefles mee te doen.
Je kunt je op de avond zelf melden bij de trainer of barman/vrouw van dienst.

Heb je vragen over spelen of lid worden bij VVV?
Stuur een bericht via het contactformulier op de website of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zo enthousiast dat je lid wil worden?
Het inschrijfformulier en de gedragscode gegevensverwerking (ivm de AVG) liggen in het clubgebouw, maar zijn ook te downloaden onderaan deze pagina.
Stuur bij voorkeur een digitale versie van de ingevulde formulieren (pdf scan of foto) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je gewoon een keer komen spelen zonder lid te worden. Dat kan ook; kosten bedragen 5 euro per persoon per keer af te rekenen bij de barman/vrouw van dienst. Let wel, gewone VVV leden hebben voorrang.

Bijlagen:
Bewaar het bestand inschrijfformulier20162017.docxinschrijfformulier20162017.docx[ ]???30 kB

ittfworld #GoldenSelfie with Seamaster 2019 #ITTFChallenge #SpanishOpen winners #vamos pic.twitter.com/JnVI1b3qTL
05:47PM Mar 24
ittfworld We are the #Champions !! #GoldenSelfie #ITTFChallenge + #OmanOpen pic.twitter.com/MP7waMGNGt
04:40PM Mar 24
VVVTafeltennis
VVVTafeltennis Maandag 25 maart spelen 2 teamleden thuiswedstrijd, zodat op 3 tafels vrij kan worden gespeeld. VVV duo 7 - Spinmill duo 1 VVV duo 13 - SETT duo 4 Dinsdag 26 maart spelen eveneens 2 teams thuis: VVV duo 5... www.facebook.com/187898131245070/posts/2395954230439438/
04:27PM Mar 24
ittfworld Now THAT is how to become CHAMPION!! #Congratulations Lin Yun-Ju #ITTFChallenge + #OmanOpen pic.twitter.com/q9Ocp9ue6q
03:54PM Mar 24
ittfworld Describe this AWESOME RALLY in emojis! #ITTFChallenge + #OmanOpen #HolyMoly pic.twitter.com/sTJrTa7ykl