Op 25 mei gingen onze welpen Simon, Rick en Milo internationale ervaring opdoen tijdens de International Youth Cup in Hasselt. Ze speelden een teamtoernooi maar ook een individueel toernooi.

Simon, Rick en Milo zijn een mooie internationale ervaring rijker. Onze toppers wisten op dit zeer sterk bezette toernooi een 8e plaats te behalen in het teamtoernooi. Zeer knap, want er deden 24 teams mee uit  Belgie, Zweden, Zwitserland, Frankrijk en Duitsland!

Naast het teamtoernooi namen zij ook deel aan het individuele toernooi. Ook hier zijn prachtige overwinningen behaald. Simon miste helaas nipt het hoofdtoernooi. Rick behaalde het hoofdtoernooi maar sneuvelde in de 1e ronde (beste 32). Milo kwam 1 ronde verder en schaarde zich hiermee bij de beste 16. Het waren leerzame en ook hele gezellige dagen. Ze hebben 23 wedstrijden in 3 dagen gespeeld en zijn hierdoor zowel fysiek als mentaal zwaar op de proef gesteld. Veel mooie momenten beleefd en genoeg stof om te trainen. Absoluut voor herhaling vatbaar en een aanrader voor andere jeugdspelers van VVV!

juni

ittfworld Here's your chance to ask Hong Kong's up & coming star Minnie Soo ANYTHING!! Send in your questions in the comments section below & our host @adambobrow will ask them for you! pic.twitter.com/KuBREdHwFL
01:24AM May 25
TweeTTDaily