De contributies zijn per 1 januari 2018 aangepast. Onderstaande tarieven gelden voor nieuwe leden vanaf 1 jan 2018 en voor bestaande leden vanaf 1 juli 2018. Tussen haakjes de tarieven voor de aanpassing.

Basislidmaatschap per jaar
Junioren t/m 9 jaar €158 (was 155)
Junioren t/m 12 jaar €178 (was 175)
Junioren t/m 17 jaar €188 (was 185)
Senioren €198 (was 195)

Verenigingsjaren lopen van 1 juli tm 30 juni.
Indien men pas na 1 juli lid wordt dan wordt de contributie door de penningmeester berekend op basis van de formule: contributiebedrag excl competitietoeslag gedeeld door 10 x het aantal resterende maanden tot 30 juni. Indien men als senior per 15 november lid wordt betaald men dus 198 : 10 x 7,5. Dit aangezien VVV in de juli en augustus maand slechts beperkt open is.

De contributie wordt per jaar opnieuw bere­kend en dient vooraf nav de toegezonden emailfactuur te worden voldaan.
Het rekeningnummer van VVV is NL57INGB0001687182 t.n.v. Tafeltennisvereniging VVV.
Mochten er wijzigingen zijn in je persoonlijke situatie - bijv. wel/geen competitie meer spelen, ander adres of contact gegevens - geef dit ajb door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij tussentijdse opzeggingen kan TTV VVV - ongeacht de reden - geen restitutie van reeds betaalde contributie verlenen. Dit vanwege het feit dat de vereniging op basis van de ledenaantallen bepaalde verplichtingen en vaste lasten heeft/aangaat. Denk aan oa de zaalhuur die jaarlijks wordt vastgelegd.

Ooievaarspas

VVV stimuleert de tafeltennissport en wil daarom dat zoveel mogelijk mensen aan deze sport deelnemen. En we vinden dat de contributie geen hindernis moet zijn voor deelname: daarom is VVV verheugd over het bestaan van de Ooievaarspas! Het maakt de sport toegankelijker en dat is belangrijk voor zowel de sporter als VVV. Mensen die recht hebben op een Ooievaarspas zijn dus van harte welkom bij VVV. Hoe gaat VVV met bezitters van de Ooievaarspas om? Het bezit van een pas is eigenlijk niet relevant! De penningmeester moet op de hoogte zijn, maar voor de rest is er geen verschil met VVV-ers die geen pas bezitten! Als bezitter kun je gewoon gebruik maken van alle faciliteiten van VVV! Wel verwachten we dat de bezitters van een Ooievaarspas tijdig gehoor geven aan de oproep om deze te scannen op de aangegeven dagen.

Als je competitie wilt spelen heb je een ruime keuze.
Voor jeugd en senioren is er de reguliere NTTB competitie. Een team heeft drie teamleden die elk drie singles spelen en één dubbel. In totaal dus 10 partijen. Partijen zijn best-of-five, ofwel drie gewonnen games tot 11.
Senioren hebben daarnaast ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor NTTB duo of UBT competitie.
De NTTB duo competitie kost wat minder tijd dan de reguliere NTTB competitie, want teams hebben maar twee deelnemers, die elk twee singles spelen en één dubbel. In totaal dus 5 partijen. Partijen zijn best-of-five, ofwel drie gewonnen games tot 11.

UBT competitie is vergelijkbaar met de NTTB duo competitie maar de partijen zijn best-of-three, ofwel twee gewonnen games, maar dan tot 21. De service wisselt elke vijf punten, niet elke twee. Zeg maar de 'oude' tafeltennisregels. Uitwedstrijden zijn in Den Haag en regio.

Als je als lid wilt deelnemen aan de competitie, moet er extra toeslag betaald worden.

Competitietoeslag per jaar
Jeugd (NTTB) €34
Senioren (NTTB) €52
UBT €8

Bij competitiewedstrijden is het dragen van Clubkleding (VVV shirt) verplicht.

juni

juli

ittfworld #MusicMonday : Who's the best singer out of theseTimo Boll Jang Woojin Sofia Polcanova Gionis Panagiotis Minnie Soo Truls Moregard pic.twitter.com/SaU3NRiGOL
01:00PM May 20