Sponsor worden

Tafeltennisvereniging VVV heeft een groot aantal leden in uiteenlopende leeftijdscategorieën. In onze gezellige accommodatie slaan zowel jonge talenten als veteranen met veel plezier een balletje. De ambitie is om zowel prestatiegericht als recreatief tafeltennis in een gezonde balans te laten samengaan.

Wij bieden u de mogelijkheid om door middel van sponsoring de club te helpen met haar doelstellingen én mee te profiteren van onze positieve regionale uitstraling. Met bijvoorbeeld shirt- en/ of bordsponsoring kunt u snel en eenvoudig uw bedrijf extra aandacht geven. Steeds meer lokale media besteden aandacht aan onze vereniging. Daarbij biedt de VVV website ook tal van mogelijkheden.

Uw bedrijf/organisatie heeft verschillende sponsormogelijkheden; wij denken graag met u mee over de invulling van uw sponsorschap! U kunt altijd langskomen om ‘de sfeer te proeven’. In ons eigen clubgebouw ‘de batstee’ aan de Van Ruysdaellaan 95, nabij winkelcentrum Leidschenhage, staan de tafeltennistafels en koffie klaar.

Op deze pagina verschijnt binnenkort ook nog een overzicht van de verschillende sponsorpakketten en mogelijkheden.
Voor (meer) informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.

tafeltennis Kim Vermaas werd vandaag uitgeschakeld op het Belarus Open. results.ittf.bornan.net/ittf-web-results/html/TTE2834/brackets.html Ewout Oostwouder werd helaas gisteren al uitgeschakeld. We zien beiden volgende week in actie in Wageningen, kom vooral kijken! tafeltennis.nl/dubbele-interland/ #teamnl pic.twitter.com/pcJ335CTIp
08:24PM Nov 16
tafeltennis Op 1 september hebben we de nieuwe www.tafeltennis.nl gelanceerd. Sindsdien hebben we de site langzaam uitgebreid. Kijk bijvoorbeeld eens naar Tafeltenniskamp. Op 1 december gaat de inschrijving open tafeltennis.nl/tafeltenniskamp/ pic.twitter.com/9RADhENAQo
06:33PM Nov 16