Sponsor worden

Tafeltennisvereniging VVV heeft een groot aantal leden in uiteenlopende leeftijdscategorieën. In onze gezellige accommodatie slaan zowel jonge talenten als veteranen met veel plezier een balletje. De ambitie is om zowel prestatiegericht als recreatief tafeltennis in een gezonde balans te laten samengaan.

Wij bieden u de mogelijkheid om door middel van sponsoring de club te helpen met haar doelstellingen én mee te profiteren van onze positieve regionale uitstraling. Met bijvoorbeeld shirt- en/ of bordsponsoring kunt u snel en eenvoudig uw bedrijf extra aandacht geven. Steeds meer lokale media besteden aandacht aan onze vereniging. Daarbij biedt de VVV website ook tal van mogelijkheden.

Uw bedrijf/organisatie heeft verschillende sponsormogelijkheden; wij denken graag met u mee over de invulling van uw sponsorschap! U kunt altijd langskomen om ‘de sfeer te proeven’. In ons eigen clubgebouw ‘de batstee’ aan de Van Ruysdaellaan 95, nabij winkelcentrum Leidschenhage, staan de tafeltennistafels en koffie klaar.

Op deze pagina verschijnt binnenkort ook nog een overzicht van de verschillende sponsorpakketten en mogelijkheden.
Voor (meer) informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.

aug

ittfworld North & South Korea #tabletennis players to reunify at the #ITTFWorldTour Shinhan Korea Open, forming unified doubles pairs!!! #SolidarityThroughTableTennis www.ittf.com/2018/07/16/north-south-korea-join-forces-ittf-korea-open/
05:19AM Jul 16
ittfworld Kanak Jha & Adriana Diaz take Gold at the 2018 Pan American Junior Championships!! #Congrats www.ittf.com/2018/07/16/kanak-jha-third-time-adriana-diaz-completes-double/
02:10AM Jul 16
VVVTafeltennis
VVVTafeltennis Maandag 16 juli kan er bij VVV worden getafeltennist tussen 20 en 22 uur.
08:12PM Jul 15
tafeltennis Een fraaie start voor de Nederlandse ploeg op het EJK 2018 in Roemenië. Deze zondag wonnen alle vier de teams hun eerste groepsduel! Klasse! www.nttb.nl/nieuws/dag-1-van-het-ejk-2018-alle-teams-winnen-eerste-groepsduel pic.twitter.com/DU7WpBgWUS
07:34PM Jul 15
ittfworld The 2018 ITTF - PanAm Junior Championships Champions are about to be crowned. Tune in to find out! www.pscp.tv/w/bht1FzFBbWp6T0FBTFZ3RWV8MUJSSmplb1dOcUxHd2XPNRSKjibBg3CnHDVv0r05MplRKaM3ZsPZjoweqOXa