Laatste nieuws

Blue Flower


VVV KAN GEEN POTTEN BREKEN TIJDENS OOIEVAARSBOKAAL 2015

De Ooievaarsbokaal 2015 is voor het eerst in het 10-jarig bestaan van het toernooi gewonnen door de organiserende vereniging HTTV-070. Alle wedstrijden tegens resp. VVV, De Salamanders en Pingwins werden nl. gewonnen en dat betekent dat de bokaal voor een jaar in de prijzenkast (nog die mooie oude houten kast uit de tijd van Wibats, WIBO en Batswingers) komt te staan van de nieuwe fusievereniging.  VVV beet op 8 januari hetspits af en trad net als de andere verenigingen met 5 teams aan.

Er werd -volgens het vertrouwde (reguliere) competitiesysteem- gespeeld op 2e, 3e, 4e, 5e en 6e klasse niveau.  Helaas legden de teams van VVV het bijna op alle tafels (duidelijk) af tegen de gastheren. Het werd een dikke 36-14 nederlaag. Ook Salamanders (31-19 verlies) en Pingwins (32-18 verlies) waren dit jaar niet bij machte om de ooievaars uit Den Haag pootje te lichten.


VVV feliciteert HTTV-070 met het winnen van de bokaal en dankt de organisator in de persoon van Quirijn Stempher voor de (jaarlijkse) uitnodiging en de altijd uitstekende organisatie. 

De verslagen van alle wedstrijden zijn te vinden op de website van HTTV-070:
httv-070.nl 

Vally Karagantcheff  

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

10:00 - 18:00

Twitter