Hallo,

De samenwerking met Stichting Sport en Welzijn wordt steeds intensiever.

De inzet van een combinatiefunctionaris was in 2009 de 1e vorm van samenwerking; deze samenwerking is primair gericht op de ontwikkeling van tafeltennis bij jeugdigen.

De nieuwe samenwerking is meer gericht op de ontwikkeling van nieuw kader. Het idee van VVV om onze vereniging te gebruiken als een leerschool voor kader is door S&W geadopteerd en uitgewerkt. Doel is dat jeugdigen (13-18 jaar) een aantal modules doorlopen om kennis te maken met vrijwilligerswerk binnen een vereniging. Denk daarbij aan modules zoals Training, Marketing, PR en Communicatie, Clubhuiszaken , Evenementen, ICT  en Commissies. Elke module kent diverse niveaus van moeilijkheidsgraad.

Het bestuur is zeer enthousiast; voor de continuïteit is kader van levensbelang.

Bart Brink zal gaan optreden als coördinator en zal voor de diverse modules “experts” aantrekken die als begeleiders van de “studenten” gaan optreden.

Een mooi initiatief!

aug

ittfworld Here we go again! Day 2 of Qualification at the 2018 #ITTFWorldTour Bulgaria Open starts now! All matches at tv.ittf.com pic.twitter.com/kwTb1gm4Q0
05:31AM Aug 15
ittfworld Catch Yuya Oshima smash his way through qualification at the 2018 #ITTFWorldTour Bulgaria Open tv.ittf.com pic.twitter.com/SydgZDLfqK
03:03PM Aug 14
ittfworld Qualification for the main draw at the 2018 #ITTFWorldTour Bulgaria Open has begun! Catch all the action LIVE at tv.ittf.com pic.twitter.com/md1lLPCj3Y
12:53PM Aug 14
tafeltennis . @KimVermaas wint haar eerste wedstrijd met 4-0. Beide heren verliezen hun eerste wedstrijd. Lie Jie en @britteerland spelen om 20:00u. De heren dubbel en dames dubbel (met Eerland) spelen ook nog vanavond.
12:15PM Aug 14
VVVTafeltennis
VVVTafeltennis handig, Ook iets voor VVV? Dit kan een mooi initiatief zijn om de tafeltenniscommunity verder te versterken. www.facebook.com/story.php?story_fbid=2053659534668911&id=187898131245070
11:42AM Aug 14