Laatste nieuws

Blue Flower

VVV heren 1 maakt tot nu toe een prima start in de eerste divisie en zelfs handhaving lijkt mogelijk. Dat is niet zo vanzelfsprekend, want er vindt op dit moment een verandering plaats in de eredivisie. Die verandering heeft in de eerste divisie tot gevolg, dat het eerste team in de poule promoveert, het tweede handhaaft en dat de overige teams degraderen. 

Voor nieuwkomer VVV niet echt makkelijk.  VVV stond echter zeer mooi tweede, maar het moest zaterdag aantreden in Leiden tegen Scylla 2, dat al driemaal kampioen in de eerste divisie was. Het team mocht echter niet promoveren omdat Scylla 1 ook al eredivisie speelt.

Toch leek Scylla niet onaantastbaar en VVV ging vol goede moed op bezoek.

Scylla trad aan met een sterke invaller (100% in 2e divisie) en het team had deze zaterdag vleugels. VVV kreeg een forse afstraffing. Nolan zat bij twee partijen zeer dicht bij winst, maar hij kon de punten niet verzilveren. Matthijs speelde deze week prima, maar ook hij stond na afloop met lege handen. En zelfs kopman Werff won -zeer verrassend-  niets. Een prima prestatie van Scylla, dat zich manifesteerde als het mythologische zeemonster.  Maar een harde landing voor VVV, dat nu in een keer 8 punten achter nummer 2 staat. Volgende week probeert  VVV de schade in te halen tegen Bijmaat, de hekkensluiter.

Wellicht is handhaving nog wel haalbaar, want VVV heeft in de eerste competitiehelft wel een punt of vier laten liggen en in de tweede helft moet een beter resultaat tegen Scylla toch ook wel mogelijk zijn.  Maar het zal erom spannen...


Remco

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter