Laatste nieuws

Blue Flower


Heren 1 bezocht afgelopen zaterdag Bijmaat 1, dat onderaan in de poule staat. Thuis had VVV gelijkgespeeld, maar na het 10-0 verlies van vorig weekend, zou een goede overwinning onze jongens erg goed van pas komen.
Bijmaat trad in de sterkste samenstelling aan en VVV slaagde er niet in om het resultaat van thuis te verbeteren. Zowel kopman Werff als tweede man Matthijs heeft dit seizoen tegenvallende resultaten. Dit is deels gevolg van een aantal net verkeerd vallende vijfgamers, maar het niveau in de eerste divisie ligt toch ook wel fors hoger dan VVV in de tweede divisie gewend was.   Werff moest zich dit weekend met één gewonnen partij tevreden stellen en Matthijs won geen van zijn singles. Nolan verraste opnieuw positief, door maar liefst twee wedstrijden te winnen. Met de gewonnen dubbel bracht VVV de einduitslag op 6-4 in het voordeel voor Bijmaat. Aangezien dit seizoen de derde t/m vijfde plaats degradeert, zal het voor VVV erg moeilijk worden om te handhaven.

Je vindt enkele foto's HIER.


De dames verloren 10-0 bij Scyedam; het damesteam is tegen het geweld in de eerste divisie nog niet  opgewassen en Scydam is inderdaad een erg sterk team.
Volgende week speelt heren 1 tegen koploper Red Stars thuis. Heren 2 ontvangt dan Scyedam dat eveneens koploper is. Een beetje aanmodigen kan dus geen kwaad. Kijkers zijn daarom  zoals altijd van harte welkom vanaf 15:00.


Remco

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

10:00 - 18:00

Twitter