VVV speelt gelijk in Vught

VVV bezocht in Vught het geroutineerde team van JCV. Thuis had VVV het onverwacht goed gedaan met een 6-4 overwinning en dat zat er naar verwachting niet opnieuw in. Na de dubbel stond VVV 3-1 achter, want alleen Werff won zijn eerste single. Nolan kon JCV's eerste heer niet verschalken en Patrick verloor in vijven. Werff speelde vervolgens, net als in Leidschendam, een spannende vijfgamer tegen kopman Jos Verhulst en wist deze spannende partij opnieuw op inzet te winnen.

Daarop won Patrick overtuigend zijn tweede partij en Nolan in vijf games, zodat VVV 4-3 voor kwam. Na verlies van Patrick was de stand opnieuw gelijk.

Werff speelde zijn laatste partij tegen de tweede heer, die prima en onverzettelijk spel liet zien en die daarmee het gelijkspel voor JCV veilig stelde. Deze speler is niet spectaculair, maar hij is goed in staat zijn spel aan te passen om de tegenstander in verwarring te brengne.

Nolan tenslotte, redde het laatste punt tegen de derde heer en VVV kon huiswaarts met een gelijkspel. VVV doet het zeker niet slecht, maar door de wijziging in het competitiesysteem lijkt degradatie onvermijdelijk. Zaterdag speelt VVV om 15:00 thuis de laatste wedstrijd tegen Scylla.   Dat was uit 10-0 voor Scylla, dus elke kijker die komt aanmoedigen, is zeer welkom.

Remco

ittfworld Who will win? Hugo Calderano vs Kristian Karlsson tv.ITTF.com #ITTFWorldTour #2020HungarianOpen twitter.com/i/broadcasts/1OwxWQgmYkZGQ
05:07PM Feb 21
tafeltennis Na een 2e plaats in de Europe Top16, een top 8 in Portugal, nu een plek bij de laatste 16 in Hongarije voor @britteerland #teamnl #ITTFWorldTour #2020HungarianOpen pic.twitter.com/DDJA2P6EOh