Laatste nieuws

Blue Flower

Afgelopen weekend heeft Wessel van ’t Walderveen zijn clubkampioenstitel bij VVV geprolongeerd. Het gemiddelde niveau in de A-klasse is het afgelopen jaar met sprongen vooruit gegaan. Zodoende was de finale tegen Tim Bosman zeer het aankijken waard. Tim was echter nog niet in staat Wessel echt in moeilijkheden te brengen.

Ook het niveau in de B-klasse was verrassend. Spelers van vaak pas 10 jaar, die soms net boven de tafel uitkomen, spelen al spectaculaire spin-over-spinrally’s. Iets, wat we vorig jaar nog niet zagen. In de klassen C en D was het echter niet minder spannend en de meeste ouders worden waarschijnlijk al kansloos van de tafel gespeeld door hun kinderen.

Het evenement werd goed bezocht met ca 40 deelnemers en er was veel publiek op af gekomen. Na de prijsuitreiking werd er uitgebreid gezamenlijk gegeten van een prachtig buffet dat de ouders gezamenlijk hadden klaargemaakt. Dankjulliewel, mensen! Het maakt dit soort dagen zoveel leuker voor de jeugd!

Laten we ook niet vergeten de barmensen te bedanken. Die staan van 10-21 uur op hun benen en de hele dag met een vrolijk humeur :-).  Dankjewel Rob en Sandra!  En dank, Mark voor de organisatie.


 

Uitslagen:

Klasse A: 1e Wessel, 2e Tim, 3e Milo
Klasse B: 1e Noah, 2e Ties, 3e Simon
Klasse C: 1e Lucas, 2e Matthijs, 3e Nicolas
Klasse D: 1e Lars, 2e Christiaan, 3e Tessa
Sportiviteitsprijs: Dimitri


Remco
 

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

Geen activiteiten gevonden

Twitter