Laatste nieuws

Blue Flower

De eerste maand van 2019 zit er alweer bijna op. En dus nadert het begin van de voorjaarscompetitie. De definitieve schema’s zijn al even bekend. Zaterdag 2 februari gaat de competitie weer van start.

Helaas moeten we weer melden dat er jeugdspelers zijn gestopt: Sten en Sven hebben opgezegd, Junior speelt niet meer bij de jeugd, Safith (tijdelijk) en Serinya zijn gestopt met competitie spelen.

Dit betekende dat Maurizio en ik een flinke uitdaging hadden bij het formeren van de teams voor de voorjaarscompetitie. Daarom hebben wij alle jeugdcoaches uitgenodigd om gezamenlijk deze puzzel op te lossen. Die nieuwe teamindeling pakt niet voor iedereen even goed uit maar toch denken wij dat uiteindelijk iedereen weer met plezier aan de competitie zal gaan meedoen.

Door het stoppen van 3 spelers uit team 1, 2 en 3 hebben wij de oude teams 1, 2 en 3 in elkaar moeten schuiven. Na rijp beraad hebben we besloten Tristan vd K de plaats van Junior te gunnen in team 1. Dominique gaat in team 2 een klasse lager spelen dan het vorige seizoen; de overgebleven spelers van het oude team 3 gaan samen met Dominique het nieuwe team 2 vormen en net als vorig seizoen weer een klasse hoger spelen. Voor sommigen zal dat een enorme uitdaging zijn!

Verder hadden wij gehoopt een nieuw pupillenteam te kunnen inschrijven in de voorjaarscompetitie maar dat bleek toch nog iets te vroeg. Want zeker voor een pupillenteam vinden wij dat er minimaal 5 spelertjes moeten zijn ingeschreven.

Maar … gelukkig hebben we ook goed nieuws: Reza gaat weer competitie spelen en komt samen met zijn vriend Roman – onze enige debutant in de competitie – in het team van coach Cor.

Trouwens, de bond heeft besloten dat onze 5 jeugdteams allemaal tegelijk thuis spelen. Dus dat wordt lekker druk in de zaal maar vast ook heel gezellig!

Dit zijn de teams voor de voorjaarscompetitie:

VVV 1 met coach Harry Nieuwenbroek: Tristan H, Tristan vd K, Evi en Wouter. Zij spelen net als vorig seizoen in de promotieklasse.

VVV 2 met coaches Sander Hooykaas en Martin Spaargaren. Dominique is op papier de sterkste van dit samengestelde team. De overgebleven heren van het oude team 3 Reuben, Mathijs, Jonathan en Sam vormen met Dominique het nieuwe 2e team. Zij gaan dit seizoen in de 1e klasse spelen.

VVV 3: Het oude team 4 van coach en sponsor Cor van ’t Walderveen is ook gewijzigd. Gelukkig blijven Sidney en Arad wel spelen. Zij krijgen versterking van oude bekende Reza en nieuweling Roman. Zij gaan spelen in de 4e klasse.

VVV 4: Het oude 5e team met coach Clement de Rooij wordt nu VVV 4. In dit team geen wijzigingen. Bink, Lucas, Mees en Rick gaan proberen hoger te eindigen in de 4e klasse dan in het najaar.

VVV 5: En zo komen wij bij het voormalige team 6 met coach Maurizio Bruschi. Zij worden het nieuwe VVV 5. Ook in dit team geen wijzigingen: Björn, Renzo, Damian, Koen en Mirko. Zij werden in het najaar kampioen en gaan nu spelen in de 5e klasse. Eens zien of de heren ook in deze klasse in de top kunnen meedraaien.

Rest ons jullie weer heel veel speelplezier en succes te wensen. Wees sportief, zowel naar elkaar als naar je tegenstander en geniet van het spelen. En draag je clubshirtje en je trainingspak met trots!


Maurizio Bruschi en Marjolein Wolthoorn

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

Geen activiteiten gevonden

Twitter

ittfworld
ittfworld Just feel the EMOTIONS!!! Wong Chun Ting powers to victory over Tomokazu Harimoto to reach the #T2Diamond quarter-finals bit.ly/2JEzAC0 bit.ly/1r8JZUs pic.twitter.com/yCe27i7hZ6
02:21PM Jul 18
ittfworld
ittfworld Want to see some ...? You're welcome #MaLong @SimonGauzy #T2Diamond bit.ly/2JEzAC0 bit.ly/1r8JZUs pic.twitter.com/K7UH3ntOuH
10:11AM Jul 18
ittfworld
ittfworld Through to the next round!!!! Ma Long, Lin Gaoyuan, Miyu Kato & Chen Meng are and running with opening day #T2Diamond wins Who will join them in the quarter-finals Stay tuned bit.ly/2JEzAC0 bit.ly/1r8JZUs pic.twitter.com/yd2rKmY4Jo
07:21AM Jul 18
ittfworld
ittfworld BREAKING! Mima Ito loses to Miyu Kato in Round of #T2Diamond . Shock or Not bit.ly/2JEzAC0 bit.ly/1r8JZUs pic.twitter.com/OYz9ZAYHFE
06:39AM Jul 18
ittfworld
ittfworld Ma Long doing Ma Long kinda things... #EnterTheDragon #T2Diamond pic.twitter.com/dgJPTJcQzK
04:45AM Jul 18