Laatste nieuws

Blue Flower

De eerste maand van 2019 zit er alweer bijna op. En dus nadert het begin van de voorjaarscompetitie. De definitieve schema’s zijn al even bekend. Zaterdag 2 februari gaat de competitie weer van start.

Helaas moeten we weer melden dat er jeugdspelers zijn gestopt: Sten en Sven hebben opgezegd, Junior speelt niet meer bij de jeugd, Safith (tijdelijk) en Serinya zijn gestopt met competitie spelen.

Dit betekende dat Maurizio en ik een flinke uitdaging hadden bij het formeren van de teams voor de voorjaarscompetitie. Daarom hebben wij alle jeugdcoaches uitgenodigd om gezamenlijk deze puzzel op te lossen. Die nieuwe teamindeling pakt niet voor iedereen even goed uit maar toch denken wij dat uiteindelijk iedereen weer met plezier aan de competitie zal gaan meedoen.

Door het stoppen van 3 spelers uit team 1, 2 en 3 hebben wij de oude teams 1, 2 en 3 in elkaar moeten schuiven. Na rijp beraad hebben we besloten Tristan vd K de plaats van Junior te gunnen in team 1. Dominique gaat in team 2 een klasse lager spelen dan het vorige seizoen; de overgebleven spelers van het oude team 3 gaan samen met Dominique het nieuwe team 2 vormen en net als vorig seizoen weer een klasse hoger spelen. Voor sommigen zal dat een enorme uitdaging zijn!

Verder hadden wij gehoopt een nieuw pupillenteam te kunnen inschrijven in de voorjaarscompetitie maar dat bleek toch nog iets te vroeg. Want zeker voor een pupillenteam vinden wij dat er minimaal 5 spelertjes moeten zijn ingeschreven.

Maar … gelukkig hebben we ook goed nieuws: Reza gaat weer competitie spelen en komt samen met zijn vriend Roman – onze enige debutant in de competitie – in het team van coach Cor.

Trouwens, de bond heeft besloten dat onze 5 jeugdteams allemaal tegelijk thuis spelen. Dus dat wordt lekker druk in de zaal maar vast ook heel gezellig!

Dit zijn de teams voor de voorjaarscompetitie:

VVV 1 met coach Harry Nieuwenbroek: Tristan H, Tristan vd K, Evi en Wouter. Zij spelen net als vorig seizoen in de promotieklasse.

VVV 2 met coaches Sander Hooykaas en Martin Spaargaren. Dominique is op papier de sterkste van dit samengestelde team. De overgebleven heren van het oude team 3 Reuben, Mathijs, Jonathan en Sam vormen met Dominique het nieuwe 2e team. Zij gaan dit seizoen in de 1e klasse spelen.

VVV 3: Het oude team 4 van coach en sponsor Cor van ’t Walderveen is ook gewijzigd. Gelukkig blijven Sidney en Arad wel spelen. Zij krijgen versterking van oude bekende Reza en nieuweling Roman. Zij gaan spelen in de 4e klasse.

VVV 4: Het oude 5e team met coach Clement de Rooij wordt nu VVV 4. In dit team geen wijzigingen. Bink, Lucas, Mees en Rick gaan proberen hoger te eindigen in de 4e klasse dan in het najaar.

VVV 5: En zo komen wij bij het voormalige team 6 met coach Maurizio Bruschi. Zij worden het nieuwe VVV 5. Ook in dit team geen wijzigingen: Björn, Renzo, Damian, Koen en Mirko. Zij werden in het najaar kampioen en gaan nu spelen in de 5e klasse. Eens zien of de heren ook in deze klasse in de top kunnen meedraaien.

Rest ons jullie weer heel veel speelplezier en succes te wensen. Wees sportief, zowel naar elkaar als naar je tegenstander en geniet van het spelen. En draag je clubshirtje en je trainingspak met trots!


Maurizio Bruschi en Marjolein Wolthoorn

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

feb
23

16:00 - 22:00

feb
24

10:00 - 18:00

mrt
23

16:00 - 22:00

apr
13

16:00 - 22:00

apr
20

16:00 - 22:00

Twitter

ittfworld
ittfworld #Congratulations to our U21 champions U21 Women's Singles Fan Siqi Adina Diaconu U21 Men's Singles Shunsuke Togami Xiang Peng 2019 #ITTFChallenge + Portugal Open pic.twitter.com/huMyWdg3Mp
06:17PM Feb 16
ittfworld
ittfworld Good effort from the home pair but it will be the combination of Nandor Ecseki & Adam Szudi that will progress to the Semifinals of the 2019 #ITTFChallenge + Portugal Open pic.twitter.com/zuwjWVJOyc
05:03PM Feb 16
ittfworld
ittfworld Some behind the back magic from Daniel Habesohn! More to come from the Seamaster 2019 #ITTFChallenge + Portugal Open pic.twitter.com/FVJGcTCkGP
03:10PM Feb 16
ittfworld
ittfworld #Holymoly Incredible match between Liu Shiwen and Hina Hayata ! Watch some of the best points from their R16 Women's Singles match at the 2019 #ITTFChallenge Portugal open! pic.twitter.com/xnZ2qpseSL
01:32PM Feb 16
ittfworld
ittfworld Day 2 of action continues at the 2019 #ITTFChallenge + Portugal Open. Join us and catch all the action LIVE from Lisbon! twitter.com/i/broadcasts/1dRJZOONgrzxB
10:05AM Feb 16