Laatste nieuws

Blue Flower

Zaterdag 9 maart werd in samenwerking met Salamanders en Smash alweer voor de derde keer in korte tijd een toernooitje gehouden voor beginnende pupillen. Vorige keer bij ons, deze keer bij Salamanders. Er deden kinderen mee in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar. VVV had deze keer zelfs een afvaardiging van vier: Julían, Yashwant, Vanshika en Nidhi (debuut).

Er werd gestart in driekampen en na de pauze speelden de nummers 1 tegen elkaar, en de nummers 2 etc., weer in een driekamp. Voor iedereen vier wedstrijden dus. Een mooi aantal: niet te veel en niet te weinig. Het spelniveau steeg gedurende de dag maar er werd ook lekker gek gedaan achter de tafel: ik heb meerdere kinderen allerlei dansjes zien uitvoeren tussen de punten door. De sfeer was prima en de organisatie door Wilko van Salamanders ook. Na twee uur spelen was het toernooi  voorbij en ging iedereen tevreden weer naar huis.

Voor herhaling vatbaar!

Je mag je aanmelden voor een volgende keer bij Maurizio & mij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Marjolein


Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

Geen activiteiten gevonden

Twitter