Laatste nieuws

Blue Flower

Op 24 augustus hebben we bij VVV het deBoer VVV Top-12 toernooi. Voor de catering is het belangrijk het volgende even te lezen.
Het is fijn te kunnen melden dat Rob en Connie Westdorp hebben besloten de catering op zich te nemen, uiteraard met ondersteuning van onze vaste bar- en keukenbrigade en anderen.
Robs soepen zijn zo'n beetje legendarisch, maar waarschijnlijk de best gewaardeerde in de afgelopen jaren was mosterdsoep met spekjes. Die soep gaan we serveren: hij is waanzinnig lekker met een heel subtiele smaak. Voor de hoofdschotel zijn er twee keuzen, beide met eersteklas ingrediënten.

Satéschotel
Saté XL (van kippendij, heerlijk mals) met twee kleine loempia's, atjar, kroepoek en frites. Dit is echt een aanrader, ook als je een beetje op de calorieën let ;-).

Hamburger speciaal
Eigengemaakte hamburger met bacon, Cheddar kaas, een gebakken eitje en frites. Ook een aanrader, want goede ingrediënten en professioneel klaargemaakt. Wel wat meer calorieën, natuurlijk :-).

RESERVEER NU: grijp niet mis en schrijf in:
- op de lijst in De Batstee, of
- stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Geef even aan wat je precies wilt bestellen: hamburger of saté, hoeveel personen...

Na inschrijving kun je beginnen met de voorpret en ben je meteen in de stemming voor een topdag zo kort na de vakantie.

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

okt
27

15:00 - 18:00

nov
2

16:00 - 23:00

nov
30

16:00 - 23:00

Twitter

tafeltennis
tafeltennis De meest voorkomende sportblessures bij tafeltennis op een rijtje. buff.ly/32MxbMV pic.twitter.com/jpb06HxIvq
10:39AM Oct 22
ittfworld
ittfworld Gaston Alto tagged Horacio Cifuentes! Now you tag your favourite Doubles partner! #ITTFChallenge #2019PolishOpen pic.twitter.com/LfZd1n4sjk
09:12AM Oct 22
ittfworld
ittfworld WHAT A FIERY BATTLE THIS WAS!! Recap Zhu Yuling Feng Tianwei at the Uncle Pop 2019 Women's #ITTFWorldCup ! pic.twitter.com/7LXLuLkt9W
05:00AM Oct 22
tafeltennis
tafeltennis 200 spelers uit 35 landen spelen van 1 tot en met 3 november de Dutch Para Open in Stadskanaal! We zoeken enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen het gave evenement mede mogelijk te maken. We zoeken onder meer ballenrapers, chauffeurs en opbouwers buff.ly/2p2VA1o pic.twitter.com/DrBb2dHkQ4
06:29PM Oct 21