VVV heeft al heel lang de wens om een Mini Robot aan te schaffen. Met deze Robot kunnen wij namelijk de trainingen nog aantrekkelijker maken. Daar is geld voor nodig. Om geld in te zamelen doen wij mee aan de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij!

Op 11 december 2019 tussen 18:00 en 22:00 kun je een telefoontje van een van onze leden verwachten met de vraag om mee spelen met de VriendenLoterij voor VVV. Als je meespeelt:
  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze club
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op mooie prijzen.

Tijdens de belactie keert de VriendenLoterij ook nog eens extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de Mini Robot kunnen realiseren.

Als er bij VVV iets wordt georganiseerd dan staat gezelligheid natuurlijk voorop, daarom zal VVV tijdens de belactie zorgen voor drankjes en snacks. Help jij ons mee? Meld je dan nu aan als (bel)vrijwilliger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Rob Westdorp

ittfworld When you want to play #tabletennis , but you only have 1 racket... Tag a mate who can do it! #FridayFun pic.twitter.com/NvAOEji8da