Laatste nieuws

Blue Flower

Op dit moment spelen er twee zaken die wij even kort willen toelichten.

1. Hoe gaat het nu verder met de competitie?

2. Wanneer kunnen wij weer tafeltennissen?

Alle competities worden per direct beëindigd. In een brief die wij hebben ontvangen van het hoofdbestuur van de NTTB verwoorden zij dit als volgt:

1. In de landelijke seniorencompetities volgt geen promotie naar / degradatie uit de verschillende klassen en evenmin van en naar de afdelingsklassen. Deze voorjaarscompetitie wordt geen finale gehouden voor het behalen van het landskampioenschap dames, heren en jeugd. In september zal de landelijke seniorencompetitie met de indelingen van de voorjaarscompetitie 2020 in zijn geheel opnieuw worden gespeeld. Uiteraard mogen wel teamwijzigingen worden aangebracht en spelers worden toegevoegd. Voor de eredivisies, 1e divisie en de landelijke jeugdcompetitie volgt zo spoedig mogelijk nadere informatie. Wij gaan ervan uit dat de afdelingen deze lijn zullen volgen voor de afdelingscompetities.

Voor wat betreft de afdelingscompetitie kregen wij van NTTB West het volgende:

1. Net als landelijk kiezen wij er in de afdeling West ook voor om alle competities te beëindigen. Voor de senioren reguliere en duocompetitie in het najaar 2020 geldt dat voor de indeling gebruik zal worden gemaakt van de rechtplekken van de voorjaarscompetitie 2020. Elk team mag zich weer inschrijven in de klasse waar ze toen recht op hadden. De toegewezen keuzeplekken zijn vervallen. Dit betekent dat wordt vastgehouden aan de klasse-indeling maar dat er naar verwachting een nieuwe poule-indeling wordt gemaakt omdat de teamratings zijn veranderd. In de jeugdcompetities geldt al dat de najaarscompetities altijd nieuw worden ingedeeld op basis van de teamrating; dat zal dus ook deze keer gebeuren. De ELO-rating die door de competitieleiders zal worden gebruikt is die van nu, dus degene waar de resultaten van de voorjaarscompetitie 2020 in zijn verwerkt.

Voor wat betreft de nieuwe openingsdatum kunnen wij nog geen duidelijkheid geven.

2. Het hoofdbestuur van de NTTB zegt het volgende: "In lijn met de eerdere berichtgeving worden de accommodaties gesloten tot 1 juni 2020". Echter in een eerdere brief die wij hebben ontvangen stond dat zij de richtlijnen zouden volgen van het RIVM en NOC*NSF. Op zowel de site van het RIVM als op de site van het NOC*NSF wordt nog steeds gesproken over de datum van 6 april 2020. In de brief van NTTB West wordt helemaal geen datum genoemd.

Zodra er definitief een (her)openingsdatum bekend is zullen wij u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Namens het bestuur

Rob Westdorp

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

Geen activiteiten gevonden

Twitter