Laatste nieuws

Blue Flower

In de afgelopen periode hebben wij heel veel contact gehad met de diverse mensen binnen de gemeente Leidschendam/Voorburg.
Het laatste dat wij hebben vernomen is dat de gemeente op dit moment nog aan het onderzoeken is hoe het staat met de ventilatie in oudere sportzalen. Dit gaat dan om zalen van voor 1992, waar onze zaal dus ook bij hoort.
Vandaag, 30 juni 2020 om 17:00 uur, is er bij de gemeente een overleg geweest waarin de ventilatie van de oudere zalen ter sprake is gekomen. Op dit moment weten wij nog niet wat hieruit is gekomen. In het ergste geval zal er wellicht eerst een onderzoek in onze zaal moeten plaatsvinden om te kijken of onze zaal door het ontbreken van goede ventilatie wel geschikt is voor binnensport in deze corona-situatie.
Dit betekent voor ons dat we dus morgen, 1 juli, nog niet open kunnen.

Daarentegen is de kantine morgen wel vanaf 20:00 geopend! Hier hebben we plek voor maximaal 12 personen en gelden de regels zoals deze ook voor de horeca gelden. Dus: 1,5 meter afstand houden en 2 personen per tafel (behalve wanneer je uit hetzelfde gezin komt).
Als je langs wil komen, stuur dan even een berichtje naar Mark.

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

Geen activiteiten gevonden

Twitter