In verband met de verscherpte coronamaatregelen is de NTTB-competitie voor ten minste 4 weken stilgelegd. Trainen blijft vooralsnog wel toegestaan, dubbelen mag echter nog steeds niet. Ook met meerdere mensen rouleren tijdens een speelmoment is niet toegestaan. De kantine blijft gesloten en ook de kleedkamers mogen niet gebruikt worden, behalve om de zaal te betreden. Kleed je dus thuis om en douche ook thuis.

Een tafel reserveren kan nog steeds via de app PingPongBaas. Voor de mensen zonder smartphone: sinds deze week is het ook mogelijk om te reserveren via pingpongbaas.club/locaties/ttv-vvv. Je moet nog steeds een account aanmaken, maar je hoeft in dit geval niet de app te downloaden.

Geen activiteiten gevonden

tafeltennis Posno-Sport nieuwe materiaalsponsor Nederlandse Tafeltennisbond www.nttb.nl/posno-sport-nieuwe-materiaalsponsor-nederlandse-tafeltennisbond/ pic.twitter.com/QyMciQ6lHF
10:13AM Oct 25
tafeltennis Ruim twee uur na het laatste punt op het NK Tafeltennis….Dankzij al die TOP-vrijwilligers @ttzwolle ! pic.twitter.com/bM56ZCRwFW