Fifty ViTT is een vitaliteitsprogramma dat ontwikkeld is voor tafeltennisverenigingen. Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit thema wordt maatschappelijk steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. De groep ouderen groeit versneld. Tafeltennisvereniging VVV is een vereniging die hierop inspeelt en iedereen wil laten ervaren hoe laagdrempelig tafeltennis is, hoe gezellig het is en hoe fit je ervan wordt.

In het programma Fifty ViTT wordt er gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u elke week aan de slag om u fitter te voelen. Vanaf 6 juli 2018 wordt dit elke vrijdag georganiseerd onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Nadat u dit programma doorlopen heeft, is er de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie te drinken. Ook is er ruimte om dieper in te gaan op tafeltennistechniek als daar behoefte aan is. Het is een compleet programma waar iedereen welkom is.
U betaalt € 3 per keer of € 100 t/m juni 2019 en dat is inclusief een kopje koffie of thee. Er zijn 2 groepen: 1 groep van 10.00 - 12.00 uur en 1 groep van 12.00 - 14.00 uur.
LET OP !!! VAN 6 JULI t/m 27 JULI ALLEEN VAN 10.00 – 12.00 UUR.
Leuk idee om mee te doen? Dan graag even aanmelden bij: Clement de Rooij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 16 31 82 90. Dat geldt ook voor andere vragen en/of opmerkingen.

VVV is te vinden door vanaf de van Ruysdaellaan het bordje 'de Batstee' te volgen (via het fietspad). VVV speelt in de sportzaal die onderdeel is van de Maria Bernadetteschool.

Het volledige adres is:

Clubgebouw en hoofdlocatie De Batstee (bereikbaar via het fietspad)
Van Ruysdaellaan 95
2264 TA  Leidschendam
Telefoon accommodatie: 070 - 320 05 63

Geen activiteiten gevonden

tafeltennis Dag 3 van het EK 2018 in Spanje zit erop voor de Nederlandse ploeg. In Alicante waren Britt Eerland en Li Jie zeer succesvol! Lees hier alles over de resultaten van de Nederlandse spelers tafeltennis.nl/teamnl/ek-2018-update-eerland-en-jie-in-vorm-mannen-onderuit/ pic.twitter.com/VFkxzvDbPd
07:48PM Sep 20
tafeltennis Ewout Oostwouder heeft zojuist verloren op het EK in het enkelspel en is helaas uitgeschakeld in het enkelspel. pic.twitter.com/QPE2U8SLjO
07:37PM Sep 20
tafeltennis Terugblik op de succesvolle Para Jeugd Trainingsdag in bij @TielseTC en een vooruitblik op de Jolanda Paardekam Classic (28 oktober)! www.nttb.nl/nieuws/team-parasport-kijkt-na-geslaagde-traininsdag-uit-naar-jolanda-paardekam-classic pic.twitter.com/eNaEmO0Y1v
06:19PM Sep 20