Fifty ViTT is een vitaliteitsprogramma dat ontwikkeld is voor tafeltennisverenigingen. Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit thema wordt maatschappelijk steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. De groep ouderen groeit versneld. Tafeltennisvereniging VVV is een vereniging die hierop inspeelt en iedereen wil laten ervaren hoe laagdrempelig tafeltennis is, hoe gezellig het is en hoe fit je ervan wordt.

In het programma Fifty ViTT wordt er gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u elke week aan de slag om u fitter te voelen. Dit wordt elke vrijdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur georganiseerd onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Nadat u dit programma doorlopen heeft, is er de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie te drinken. Ook is er ruimte om dieper in te gaan op tafeltennistechniek als daar behoefte aan is. Het is een compleet programma waar iedereen welkom is.

Voor wekelijkse deelname plus een kop koffie of thee betaalt u een contributie van € 110 per verenigingsjaar (1 juli 2019 t/m 30 juni 2020).*
Leuk idee om mee te doen? Dan graag even aanmelden bij: Clement de Rooij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 16 31 82 90. Dat geldt ook voor andere vragen en/of opmerkingen.

VVV is te vinden door vanaf de van Ruysdaellaan het bordje 'de Batstee' te volgen (via het fietspad). VVV speelt in de sportzaal die onderdeel is van de Maria Bernadetteschool.

Het volledige adres is:

Clubgebouw en hoofdlocatie De Batstee (bereikbaar via het fietspad)
Van Ruysdaellaan 95
2264 TA  Leidschendam
Telefoon accommodatie: 070 - 320 05 63

* Stapt u als nieuw lid pas later in dan wordt de contributie naar rato berekend door de penningmeester/trainer. Het is niet toegestaan om als bestaand lid voor de zomervakantie af te melden en na de zomervakantie weer aan te melden en dan een korting naar rato te verlangen.

ittfworld When you want to play #tabletennis , but you only have 1 racket... Tag a mate who can do it! #FridayFun pic.twitter.com/NvAOEji8da
05:00PM Dec 06
ittfworld Women's World Champion and -time Women's #ITTFWorldCup Champion What a year it's been so far for Liu Shiwen But it wasn't always so easy... Listen to her amazing story! Truly inspirational. Full #BehindTheTable interview: youtu.be/PckQjXL0fxw pic.twitter.com/GMRUMpL1A6
01:35PM Dec 06