Fifty ViTT is een vitaliteitsprogramma dat ontwikkeld is voor tafeltennisverenigingen. Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit thema wordt maatschappelijk steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. De groep ouderen groeit versneld. Tafeltennisvereniging VVV is een vereniging die hierop inspeelt en iedereen wil laten ervaren hoe laagdrempelig tafeltennis is, hoe gezellig het is en hoe fit je ervan wordt.

In het programma Fifty ViTT wordt er gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. Samen met leeftijdsgenoten (50+’ers) gaat u elke week aan de slag om u fitter te voelen. Vanaf 6 juli 2018 wordt dit elke vrijdag georganiseerd onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Nadat u dit programma doorlopen heeft, is er de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie te drinken. Ook is er ruimte om dieper in te gaan op tafeltennistechniek als daar behoefte aan is. Het is een compleet programma waar iedereen welkom is.
U betaalt € 5 per keer of € 100 t/m juni 2019 en dat is inclusief een kopje koffie of thee. Er zijn 2 groepen: 1 groep van 10.00 - 12.00 uur en 1 groep van 12.00 - 14.00 uur.
Leuk idee om mee te doen? Dan graag even aanmelden bij: Clement de Rooij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 16 31 82 90. Dat geldt ook voor andere vragen en/of opmerkingen.

VVV is te vinden door vanaf de van Ruysdaellaan het bordje 'de Batstee' te volgen (via het fietspad). VVV speelt in de sportzaal die onderdeel is van de Maria Bernadetteschool.

Het volledige adres is:

Clubgebouw en hoofdlocatie De Batstee (bereikbaar via het fietspad)
Van Ruysdaellaan 95
2264 TA  Leidschendam
Telefoon accommodatie: 070 - 320 05 63

tafeltennis Kim Vermaas werd vandaag uitgeschakeld op het Belarus Open. results.ittf.bornan.net/ittf-web-results/html/TTE2834/brackets.html Ewout Oostwouder werd helaas gisteren al uitgeschakeld. We zien beiden volgende week in actie in Wageningen, kom vooral kijken! tafeltennis.nl/dubbele-interland/ #teamnl pic.twitter.com/pcJ335CTIp
08:24PM Nov 16
tafeltennis Op 1 september hebben we de nieuwe www.tafeltennis.nl gelanceerd. Sindsdien hebben we de site langzaam uitgebreid. Kijk bijvoorbeeld eens naar Tafeltenniskamp. Op 1 december gaat de inschrijving open tafeltennis.nl/tafeltenniskamp/ pic.twitter.com/9RADhENAQo
06:33PM Nov 16
TweeTTDaily
TweeTTDaily Butterfly Tenergy 05 Hard | Unboxing and First Impressions #tabletennis www.youtube.com/watch?v=0rwJGIEi9wo
02:37PM Nov 16