Laatste nieuws

Blue Flower

Pizza bestellen bij Thuisbezorgd? Reis boeken via Booking? Of shoppen bij Bol? De meesten van ons doen dit weleens. 
Wanneer je dit vanaf nu doet via SponsorKliks, ontvangt VVV hiervoor ook geld in de clubkas. En het kost jou niets extra!

Een korte uitleg is hier wel op zijn plaats. Want hoe werkt het precies?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van VVV. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit aan SponsorKliks en profiteert VVV hier direct van. En nogmaals, het kost je niets extra!


Wil je VVV ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van VVV. Voor jou een kleine moeite, voor VVV zijn het directe inkomsten.

Ook kun je in de App Store of Play Store de app va SponsorKliks downloaden, of de speciale Chrome-extensie van SponsorKliks downloaden, zodat je eraan wordt herinnerd om je bestelling via SponsorKliks te doen. Wanneer er wordt gevraagd naar het sponsordoel, kies dan voor Tafeltennisvereniging VVV.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch VVV weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor VVV is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het wel belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert VVV dan niets op.

Een greep uit de deelnemende webwinkels
Bol.com
Thuisbezorgd.nl
MediaMarkt
AirBnB
Coolblue
Anwb
Albelli
Groupon
Hema

Bezoek de SponsorKlikspagina van VVV om te zien welke winkels er nog meer meedoen.

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter