Laatste nieuws

Blue Flower

VVV heren 1 had in Beverwijk een 4-6 nederlaag moeten incasseren tegen Rapidity en het team was er vandaag op gebrand om dat goed te maken. De sportieve tegenstander kreeg het zwaar voor de kiezen, want VVV zette snel drie punten op de borden. Rapidity won vervolgens de eerste twee games van de dubbel, maar VVV (Werff en Matthijs) kroop terug en pakte na vijf games ook het vierde punt. Werff pakte meteen daarop zijn tweede single voor de 5-0. De zegereeks werd onderbroken omdat de sterke verdediger van Rapidity (die ook ongelooflijk hard kan smashen) Matthijs eronder kreeg, maar daarna pakte Patrick Bruijne de draad meteen weer op: 6-1. Werff Thomas haalde de 7-1 binnen, waarna Rapidity via Patrick nog een punt afsnoepte. Matthijs won ten slotte de laatste partij voor de 8-2.
 
Dames 1 won eveneens en wel met 7-3 van VDO. Hoofdrol voor Christa Lübke, die er drie won.  Ans en Sabine wisten er repectievelijk twee en één te winnen en ook de dubbel viel aan Leidschendamse kant. We zagen zeer afwisselend spel, met lange schuifrallies maar ook met flitsende aanvallen. Leuk hoor!
 
Heren 2 speelde in de play off gelijk tegen HBM Taveri. Frans en Rick pakten elk twee singles en Tim een, nadat hij zijn derde single door enorme pech net uit zijn handen zag glippen. Ook hier zagen we veel variatie, want zowel HBM als VVV kwam met een verdediger. En dat geeft altijd een mooi kijkspel voor de rijkelijk toegestroomde toeschouwers.
 
We hebben spectaculair mooi en spannend tafeltennis gezien tijdens een ontspannen middag. Na afloop bleef iedereen nog errrg lang om te genieten van de leuke sfeer en van schitterende gerechten, die Ronald, Mark en Ans uit ons kleine keukentje toverden.
 
 
Volgende week weer thuiswedstrijden vanaf 16.30 bij VVV. Zorg nou dat je dit niet mist, want het seizoen loopt op zijn einde en je kunt je zaterdagmiddag slechter besteden!
 
Remco

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter