Laatste nieuws

Blue Flower

Trainer(s) gezocht voor 1 uur naschoolse sport


Graag je aandacht voor het volgende.


VVV overweegt onze Liduina dependance te verhuizen en zoekt een trainer of assistent-trainer om in de middag, direct aansluitend op schooltijden een uur training te geven.

Zou jij dat kunnen zijn? Of wil je helpen creatief mee te denken om een oplossing te vinden? Lees dan nog even door.


We krijgen de kans de gymzaal van onze dependance op de Liduina in te ruilen voor een grotere en goedkopere gymzaal van een basisschool in Mariahoeve. Ook dichter bij onze hoofdlocatie en daarmee bevorderlijk voor de beoogde doorstroom naar een volwaardig lidmaatschap bij VVV. En continuering van een mooie reclame voor onze sport en het beter op de kaart krijgen van tafeltennis in Den Haag en omgeving.


We zijn in gesprek met een enthousiaste school en hebben de kans om met hen een hele leuke deal te maken. Voorwaarde is dat wij ook 1 uur tafeltennistraining gaan geven aan hun leerlingen. Deze training wordt opgenomen in het zgn. naschoolse sport programma van de school, waaruit kinderen van de school enkele keren per jaar kiezen. Tijdstip is nog te bepalen: dinsdag of donderdag vanaf kwart over 3 of woensdag om half 1.


We zoeken iemand die zich vanaf het nieuwe schooljaar, dat start in september, kan en wil vastleggen voor 1 jaar voor deze training aan leerlingen van de school.


Jarenlange trainerservaring is geen ‘must’; we nodigen ook van harte beginnende trainers of mensen met ambitie voor het trainersvak uit te reageren. En ook oudere jeugd is van harte welkom te assisteren. Dan koppelen we je aan een ervaren trainer. We willen ook graag achtervang hebben om i.g.v. ziekte e.d. in te vallen. Dus beschikbaarheid op afroepbasis is ook interessant. Als er straks een poultje met een vast duo of trio te vormen is, kunnen we op enig moment zelfs rouleren!


Jij:  

- vindt het leuk om tafeltennis bij te brengen aan jonge kinderen;

- weet een groep jonge kinderen wel te ‘handlen’;

- sluit goed aan bij hun belevingswereld;

- weet een leerzaam lesprogramma neer te zetten;

- hebt ook aandacht voor het plezier bij de kinderen;

- weet dit op verantwoorde pedagogische manier te doen;

- bent zelf ook voldoende tafeltennisvaardig om e.e.a. voor te kunnen doen.


en je zou wekelijks 1 uur training kunnen geven aan leerlingen.


Wij bieden:

- ondersteuning bij opstellen lesstof trainingen

- sparren met andere trainers

- enkele malen per jaar trainersvergadering om met elkaar kennis te delen

- de gelegenheid om kinderen op een hoger niveau tafeltennis te brengen

- hun schoolvakanties ben jij ook vrij! ;-)


Ben jij de persoon die we zoeken? Heb je hier zin in en kun je de tijd ervoor vrijmaken, of wil je meer weten, laat gauw van je horen! We hopen volgende week al een afspraak met de school te kunnen maken.


Vr groet,

Bart Brink (06 30416988, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

juni
29

11:30 - 22:30

Twitter