Op 29 mei jongstleden is Jacques Schrama, lid, coach en vice-voorzitter van VVV, overleden.
Jacques was al jaren geen actief lid meer van VVV maar zijn interesse in de vereniging heeft hij nooit verloren. Tot begin 2018 was hij een regelmatige toeschouwer van ons Heren-1-team. Hierbij keken we vaak terug op zijn VVV-jaren maar bovenal beoordeelden we de restaurants waar we hadden gegeten.

Zijn actieve VVV-jaren begonnen als lid en competitiespeler, maar hij stond open voor meer. Hij is jarenlang coach geweest van succesteams en tegelijkertijd nam hij als vice-voorzitter (1997-2007) plaats in het bestuur. Binnen het bestuur was hij een stabiliserende factor die menige crisis heeft opgelost. Maar zijn grootste hobbies waren het najagen van reclamegelden en de gemeentelijke contacten; zijn persoonlijke benadering bracht voor VVV veel geld in het laatje en leidde tot de aanbouw van de fust voor ons tafeltennismateriaal. Hij was hier terecht bijzonder trots op. En het heeft VVV weer extra mogelijkheden gegeven.

Met het overlijden van Jacques nemen we afscheid van een positieve persoonlijkheid en waardevolle VVV'er. Het bestuur wenst de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens het bestuur

Martin Janssen

Voorzitter ttv Veni Vidi Vici.

ittfworld Are we about to see the youngest ever male champion in a major competition Harimoto talks about his date with destiny: tonight's #ITTFGrandFinals FINAL!!! pic.twitter.com/VIZjpbAG0a
02:30AM Dec 16
ittfworld A cracking backhand by @Mizutani__Jun wins Point of Day 3 presented by STIGA Table Tennis! Check out this amazing shot against Liang Jingkun in the Quarter-finals of the Men's Singles at the 2018 #ITTFGrandFinals ! pic.twitter.com/APWP7d3vy1
12:00AM Dec 16
VVVTafeltennis
VVVTafeltennis Op maandag 17 en donderdag 20 december zal er geen training zijn voor jeugd B en C. Vanaf maandag 7 januari worden de trainingen weer hervat.
10:17PM Dec 15
ittfworld How do you beat the World no. 1 on the big stage... Watch and learn from Hugo Calderano! #ITTFGrandFinals pic.twitter.com/sQdBPTsEbA
09:00PM Dec 15
ittfworld seeds knocked out, surprise victories and heroic displays. Recap all the action at the Seamaster 2018 #ITTFGrandFinals with the Day 3 Review by GoDaddy! pic.twitter.com/P96bRc1rx5