Laatste nieuws

Blue Flower

De planning was dit seizoen om met 4 jeugdteams deel te nemen. Helaas hebben we op het laatste moment ons vlaggenschip VVV 1 uit de Landelijke Competitie C moeten terugtrekken. Buitengewoon jammer vinden wij dat, vooral voor Wouter en Ilse, die ineens met lege handen kwamen te staan. Er wordt druk gezocht naar een goede oplossing voor Wouter bij de senioren. Ilse, die een jaar geleden vanuit Docos bij ons competitie kwam spelen, vertrekt weer. Haar ambities en mogelijkheden reiken verder dan Landelijk C.

Gelukkig hebben we nog een paar leuke teams over met daarin bekenden maar ook een paar debutanten die net als hun meer ervaren teammaten stonden te trappelen om te starten.

VVV 2 is in gewijzigde vorm gestart maar wel met dezelfde coach, namelijk Maurizio Bruschi. Dit team speelt dit seizoen in de 2e klas. Zowel Damian als zijn goede vriend Marc zijn gestopt met tafeltennissen. Good old Sam is gelukkig weer fit en draait volwaardig mee in dit team. De andere leden van team 2 zijn nog steeds Reuben, Lucas (van E) en Renzo.

Coach Maurizio heeft dit team met al wat oudere, ervaren spelers aangespoord elkaar te gaan coachen. We hebben hiervan in het vorige seizoen al goede voorbeelden gezien. We zijn benieuwd of het elkaar coachen ook dit seizoen goed uitpakt.

Hun 1e wedstrijd was al spannend genoeg: 5 – 5 was de einduitslag. Mijn mening is dat er iets meer in had gezeten. Maar dat komt vast nog wel. 

VVV 3 heeft ook enkele wijzigingen ondergaan: Arad en Roman zijn gestopt. Hidde bleek team 4 heel snel ontgroeid en is daarom al doorgestroomd naar team 3. Debutant Florian en de ervarener Mirko en Björn maken dit team compleet. Zij gaan de strijd met andere teams aan in de 3e klas en mogen voor het 2e seizoen op rij op pad met 2 coaches: onze jongste technisch/tactische coach met veel tafeltenniservaring Nina van ’t Walderveen, èn Ferry van den Berg die een hecht team mag maken van deze 4 spelers. Hun 1e wedstrijd van het seizoen was direct een enorme krachtmeting die een 5 – 5 eindstand tot gevolg had. Hidde’s debuut in dit team was meteen van grote klasse: 2 winstpartijen. En debutant Florian was zo gemotiveerd dat ie als 4e meeging naar de uitwedstrijd. Als beloning mocht hij dubbelen met Hidde en ook die wedstrijd werd gewonnen. Klasse. Het hele team heeft ’t trouwens keurig gedaan! 

VVV 4 is ook van samenstelling gewijzigd: zoals hierboven gemeld heeft Hidde dit team alweer verlaten en zijn debutanten Yunah en Vanshika toegevoegd. Zij gaan hun krachten meten en hun talent laten zien in de 4e klasse. Debutant Yunah heeft dat zaterdag 19 september samen met Teru en Julián al gedaan. Hun 1e competitiewedstrijd van dit seizoen was gelijk een klinkende 10 - 0 overwinning. Een superstart van deze competitie. Dat is nog eens debuteren Yunah! Dewi en Vanshika zijn binnenkort aan de beurt om te spelen. Vrijwillig reserve Sjoerd wordt nog steeds alleen in noodgevallen opgeroepen. Dit team staat onder leiding van coach Heleen Stappers, met invalcoach Benito de Jong. 

Vanwege corona hebben we de aanvangstijd van de thuiswedstrijden van de jeugdteams vervroegd naar 10.30 uur zodat jeugd en senioren elkaar niet in de weg lopen.

Iedereen veel succes èn speelplezier!

Inschrijven Nieuwsbrief

Kalender

Geen activiteiten gevonden

Twitter

tafeltennis
tafeltennis Posno-Sport nieuwe materiaalsponsor Nederlandse Tafeltennisbond www.nttb.nl/posno-sport-nieuwe-materiaalsponsor-nederlandse-tafeltennisbond/ pic.twitter.com/QyMciQ6lHF
10:13AM Oct 25
tafeltennis
tafeltennis Ruim twee uur na het laatste punt op het NK Tafeltennis….Dankzij al die TOP-vrijwilligers @ttzwolle ! pic.twitter.com/bM56ZCRwFW
05:50PM Oct 24
tafeltennis
tafeltennis Het NK is gespeeld en de prijzen zijn verdeeld. Lees hieronder het verslag van de finale dag. tafeltennis.nl/nk/finale-dag-nk/ pic.twitter.com/S8TGF51wxC
04:47PM Oct 24
tafeltennis
tafeltennis De winnaars van het 2e NK Bedrijfstafeltennis: Harlem Next; Victor Bolshov (pingpongklasse; Harlem Next); Robin Wildeman (tafeltennisklasse; Keyminds) pic.twitter.com/yOzxyGXYVJ
02:02PM Oct 24