Laatste nieuws

Blue Flower

Op zaterdag 23 mei zijn de clubkampioenschappen voor de jeugd gespeeld. Het was fantastisch weer, dus ik vreesde dat de deelname tegen zou vallen. Niets was minder waar, want een stuk of 20 jeugdleden waren present.

Ramy en Bernard hadden de club ingedeeld in twee niveaus: A en B.

We hebben veel leuke partijen gezien en ook verrassend mooie. Zo vond ik de wedstrijd tussen Wessel en Nolan zeer de moeite waard. Noland won deze verrassend maar de wedstrijd was geweldig en Wessel droeg zijn nederlaag manmoedig.

B-categorie

Bij de B-spelers was de strijd om de 3e/4e plaats tussen Rian en Bastiaan zeer spannend en leuk om te zien. Ook de finale, om de 1e/2e plaats in de B: Ruben tegen Johan was zeer de moeite waard. Goede inzet, leuke rallies en sportief spel hielden het publiek geboeid.

De uitkomst:
1 - Ruben
2 - Johan
3 - Bastiaan
4 - Rian

A-categorie

Ook hier hebben we kunnen genieten van een mooie middag. Alle sterke spelers gaven acte de présence. Uiteindelijk waren de 'troost'finale (3e/4e plaats) en de finale (1e/2e) wel min of meer zoals verwacht, hoewel met name Patrick vandaag erg moeizaam op gang kwam.

De 3e/4e plaats werd gespeeld door Tim en Jordy, een partij waarvan vooraf allerminst vast stond hoe deze zou aflopen. Zoals je aan de foto's kunt zien gingen beiden echt voor de winst, maar Tim wist uiteindelijk knap de partij naar zich toe te trekken en daarmee de beker voor de 3e plaats op te eisen.

De 1e/2e ging tussen Patrick en Stefan. Eerder had Patrick in de poule van Stefan verloren want Stefan stond solide te spelen en liet prachtige spinballen zien. In de finale wist Patrick echter een tandje bij te schakelen, zodat hij er uiteindelijk in 5 sets in slaagde revanche te halen.